"Θέλουμε ζωντανό το γήπεδο"

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάνε Πρέλεβιτς, μίλησε για τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση για την επόμενη χρονιά μετά την συμφωνία με τον Σούλη Μαρκόπουλο.
"Θέλουμε ζωντανό το γήπεδο"

Αρχικά τόνισε στην εφημερίδα Metrosport:

«Για παίκτες θα δούμε από τον Ιούλιο. Προέχει η οργάνωση της ομάδας και η δημιουργία ενός οργανογράμματος προσαρμοσμένο στις νέες εποχές. Σε πρώτη φάση θέλουμε να είναι ζωντανό το γήπεδο, να έρχονται παιδιά, γονείς προκειμένου να δημιουργήσουμε νέο κοινό που άυριο να έρχεται στο γήπεδο, να αγαπήσει το «Παλατάκι», τον ΠΑΟΚ και το μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Όσον αφορά τα τελευταία έσοδα από τον ΟΠΑΠ και κυρίως την βοήθεια του Οργανισμού στο τηλεοπτικό: «Ας μας τα δώσουν τον Αύγουστο... Το ζήτημα είναι να υπάρχει κάτι επίσημο ότι θα τα πάρουμε. Εμείς όμως πληρώνουμε. Υπάρχει παίκτης που δεν πήρε 4-5 χρόνια και πήρε τώρα από μας. Υπάρχει άλλος που από μας φέτος πήρε περισσότερα από ότι στην ομάδα που παίζει. Ακόμα και τα παιδιά από πριν όπως ο Σκεπάνοβιτς και ο Πάσαλιτς ξέρουν ότι θα πάρουν χρήματα».

Για την "ατυχία" με Ντελινινκάιτις":
«Ο ΠΑΟΚ είναι άτυχος. Έπαιξε ένα μήνα και κέρδισε πάνω από τετραπλάσιο ποσό από την FIBA. Θα κάνουμε πρόταση στην διεθνή ομοσπονδία για διακανονισμό, αλλά και πάλι εξαρτάται από τον παίκτη, κανείς δεν μπορεί να του επιβάλλει κάτι, αν δεν θέλει».

Διαβάστε ακόμη...