ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά στη Ρόδο!

Το βράδυ του Σαββάτου δεν ήταν ευχάριστο για κανέναν, ωστόσο, στα γραφεία του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ρόδου όλοι μας αισθανθήκαμε λίγο καλύτερα και όπως πάντα, σαν στο σπίτι μας.
ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά στη Ρόδο!

Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε το παρόν στην κοπή της βασιλόπιτας, πήραμε πολλή αγάπη από όλους, τους... πήραμε και το φλουρί με "δράστη-τυχερό" τον Κώστα Χαραλαμπίδη, αλλά δώσαμε και κάτι!

Ο Νίκος Σταυρόπουλος προσέφερε στο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ρόδου και παρέδωσε στον πρόεδρο Βαγγέλη Μυλωνά το ιστορικό λεύκωμα "ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, 90 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ", για να μείνει όλη η ιστορία της ομάδας μπάσκετ στα γραφεία του συνδέσμου, να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνει η νέα γενιά...

Και ο Τέλης Ζουρνατσίδης, εκ μέρους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ευχαρίστησε για την ανιδιοτελή του προσφορά στην ομάδα μπάσκετ τον Απόστολο Λάλλα, που σχεδίασε τις επίσημες εμφανίσεις της ομαδας τα δύο τελευταία χρόνια (μεταξύ των οποίων και η επετειακή φανέλα για τα 90 χρόνια του συλλόγου) προσφέροντας το ιστορικό λεύκωμα "ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, 90 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ".

Διαβάστε ακόμη...