Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο της ομάδας (pics)

Μέσα σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και στο πνεύμα των ημερών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (23/12) το Χριστουγεννιάτικο δείπνο της ομάδας μπάσκετ στον 9ο όροφο του Ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς.
Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο της ομάδας (pics)

Ήταν μία ευκαιρία για όλους τους συντελεστές της ομάδας να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις, που ιδιαίτερα φέτος είναι περισσότερο δύσκολες και σκληρές από ποτέ, δεδομένου ότι το πρόγραμμα δεν σταματά ακόμη και ανήμερα των Χριστουγέννων, λόγω του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Κόροιβο, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα στην Αμαλιάδα.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της ομάδας... «καλές γιορτές και υγεία», ενώ ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε και για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα... «Είμαστε μία οικογένεια, αυτό θέλουμε πάντα να το αισθάνεστε, περισσότερο αυτές τις μέρες, που όλοι ξεκουράζονται αλλά οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις θα σας βρουν και πάλι στο γήπεδο. Σας εύχομαι όλους να είστε υγιείς και να συνεχίσετε να προσπαθείτε σκληρά για τον ΠΑΟΚ και είμαι σίγουρος ότι κάτι καλό θα έρθει στο τέλος από όλη αυτή την θετική ενέργεια που όλοι περιμένουμε ότι θα συνεχίσετε να βγάζετε στο γήπεδο».

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της συζήτησης ήταν και στη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης της ομάδας, το λεύκωμα για την ιστορία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, «ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, 90 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ», το οποίο δεν σταμάτησαν να ξεφυλλίζουν και να σχολιάσουν όλα τα μέλη της ομάδας.

Ευχαριστούμε το Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς για την άψογη φιλοξενία, την χορηγό εταιρία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, FARCOM και το κτήμα ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ για την ευγενική τους προσφορά στα δώρα της βραδιάς...

Διαβάστε ακόμη...