Οι εξελίξεις...

Οι εξελίξεις... Ολοκληρώθηκε σήμερα, δύο εικοσιτετράωρα από την έναρξη της, η διαδικασία μεταβίβασης του 81% των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που είχε στην κατοχή του ο Τάκης Πανελούδης, στα εννέα, κοινής αποδοχής, πρόσωπα της οικογένειας του «Δικεφάλου».
Οι εξελίξεις...

Ολοκληρώθηκε σήμερα, δύο εικοσιτετράωρα από την έναρξη της, ηδιαδικασία μεταβίβασης του 81% των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που είχε στηνκατοχή του ο Τάκης Πανελούδης, στα εννέα, κοινής αποδοχής, πρόσωπα τηςοικογένειας του «Δικεφάλου».

Πρακτική που ενισχύει το ενωτικό κλίμα που δείχνει πως υφίσταται στους«ασπρόμαυρους» μια μέρα πριν από την έκτακτη γενική συνέλευση του ΑΣΠΑΟΚ για το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Η διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε ηδιαδικασία μεταβίβασης του 81% των μετοχών της ΚΑΕ (ποσοστό που είχεστην κατοχή του ο κ. Πανελούδης) σε εννέα φυσικά πρόσωπα, κοινήςαποδοχής και μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Το πρώτο βήμα έγινε. Πρέπειτώρα να δούμε την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα και με τα επίσημα στοιχεία του ΕΣΑΚΕ,αναδείχθηκε δεύτερος σε εισιτήρια στην κανονική περίοδο της Α1, μεσημαντική μάλιστα αύξηση (30%) σε σύγκριση με πέρσι, επιβεβαιώνει τηναδιαμφισβήτητη δυναμική που μπορεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ να δώσει στηνομάδα και ταυτόχρονα δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Η διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί για μία ακόμη φορά όλατα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ και πρωτίστως τους φιλάθλους τηςομάδας, για τη συμπαράστασή τους στη δύσκολη φετινή προσπάθεια καιιδιαιτέρως στο κρίσιμο χρονικό σημείο, προς το τέλος της αγωνιστικήςπεριόδου.

Στη Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ, την Τετάρτη 14 Μαΐου 2008 (7μ.μ, στοΒελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο), με πνεύμα συνεργασίας, θέληση και αγάπηγια τον ΠΑΟΚ, μπορούμε να βρούμε μία βιώσιμη λύση και να προχωρήσουμε.Βάζοντας τον ΠΑΟΚ πάνω από προσωπικά συμφέροντα, πρόσωπα καικαταστάσεις.

Το ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα, δεν πρέπει μόνο να τολέμε, αλλά και να το αποδεικνύουμε καθημερινά, σε κάθε μας ενέργεια καισυμπεριφορά που έχει σχέση με την αγαπημένη μας ομάδα. Μόνο όλοι μαζίκαι ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε και με αυτή τη λογική, μπορούμεκαι πρέπει να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Με τησυμπαράσταση και τη συμμετοχή όλων, ο καθένας από την πλευρά του καιστον τομέα του, να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον ΠΑΟΚ».

 

 

 

 

Τομεσημέρι του Σαββάτου στο «Παλατάκι» έγινε συνάντηση, στην οποίασυμμετείχαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο πρόεδροςκαι ο Αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής και ΔημοκράτηςΠαπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών ΠΑΟΚΓιώργος Καραμβέρης και τα μέλη του Συλλόγου Γιώργος Τσομπανάκης καιΔημήτρης Καλπάκης, οι εκπρόσωποι του Μετώπου Λαϊκής Βάσης, ΜιχάληςΑνδρεάδης και Ηλίας Ρακόπουλος και οι εκπρόσωποι του «Χρυσού Δικεφάλου»Αλκης Ησαϊάδης, Θεολόγος Μπεκιάρης και Σπύρος Χατζησπύρου.

Στη συνάντηση έγινε μία πρώτη συζήτηση και καταγραφή απόψεων για την επόμενη μέρα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

 

 

 

 

Σεεξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία μεταβίβασης του 81% των μετοχών της ΚΑΕΠΑΟΚ στα εννιά πρόσωπα που πρότεινε από το βράδυ της Πέμπτης (8/5) οΒαγγέλης Γαλατσόπουλος. Από το μεσημέρι ένας -ένας από τους νέουςμικρομετόχους περνούν από τα γραφεία της εταιρείας στο κλειστό τηςΠυλαίας και υπογράφουν τα σχετικά έγγραφα. Διαδικασία που εκτιμάται πωςθα τελειώσει σύντομα, ίσως και μέσα στην ημέρα.

Συνάντηση, στο μεταξύ, με τον εκπρόσωπο πέντε καλαθοσφαιριστών είχεσήμερα ο διοικητικός επικεφαλής του «Δικεφάλου». Η κουβέντα έγινε,ειδικότερα, για τους Βεργίνη, Γαλαζούλα, Γιαννόπουλο, Βασιλείου,Κούβελα.

Ο κ. Γαλατσόπουλος ζήτησε πίστωση χρόνου ως τη γενική συνέλευση τηςπροσεχούς Τετάρτης (14/5), πριν δρομολογηθεί οποιαδήποτε κίνηση απόπλευράς τους. Εισέπραξε θετική απάντηση, με τη διευκρίνιση, όμως, πωςαν οι παίκτες δεν τακτοποιηθούν οικονομικά ως τότε, την επομένη θαεπιλέξουν το? δρόμο της προσφυγής.

 

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Καλαθοσφαιριστών έβγαλεστη... φόρα την συνέπεια των ομάδων της Α1 και της Α2.

Α1

Ομάδα Οφειλές

AEK καμία

ΑΓΟΡ καμία

Κολοσσός καμία

Μαρούσι καμία

Ολυμπιακός καμία

Πανελλήνιος καμία

Παναθηναϊκός καμία

Πανιώνιος καμία

Ολυμπιάδα καμία

Άρης 2 1/2 μήνες

ΑΕΛ 3 μήνες

Ολύμπια 3μήνες

Αιγάλεω 3μήνες

ΠΑΟΚ 5 μήνες

 


Απο το metropolisradio:

Λογικό είναι οι περισσότεροι να μην το πιστεύουν. Τέλος οΠανελούδης…; Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι απελευθερώνεται από τον μεγαλομέτοχοτων τελευταίων πέντε ετών, αυτόν που ουσιαστικά ευθύνεται κατά βάση γιατα δεινά της ομάδας, με την επιμονή του να βρίσκεται στην προεδρία καιστην ιδιοκτησία. Και όσοι δυσκολεύονται να το πιστέψουν, δεν έχουνάδικο, γιατί κάτι ανάλογο είχε διαφανεί, με την παράδοση τουπληρεξουσίου μεταβίβασης μετοχών στον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.

Τι ναπιστέψουν όταν το Σαββατοκύριακο ο Πανελούδης πουλούσε την ΚΑΕ;Ουσιαστικά το οριστικό τέλος του μεγαλομετόχου θα σημάνει σήμερα με τηναποδοχή των μετοχών από τους εννιά που έχουν επιλεχθεί, αν και γιακαιρό οι επιρροές του θα στοιχειώνουν κάθε ΠΑΟΚτσή φίλαθλο.

Γεγονότα… Ο μεγαλομέτοχος (πρώην ας πούμε…) νωρίς το μεσημέριοπισθογράφισε τις μετοχές σε συμβολαιογράφο, διαφοροποίησε στοπληρεξούσιο το δικό του ποσοστό, αυτό που θα κρατήσει, από 10% σε 9%και έτσι δόθηκε η άνεση στον Γαλατσόπουλο να μεταβιβάσει αύριο τιςμετοχές στα εννιά πρόσωπα που επιλέχθηκαν. Τώρα για το αν υπήρχενωρίτερα αυτή η δυνατότητα, ή απλά τα όσα έγιναν το Σαββατοκύριακοοδήγησαν την κατάσταση στο απροχώρητο, είναι κάτι που γνωρίζει μόνο οπρόεδρος της διοίκησης πρωτοδικείου.
Σχεδόν δύο ολόκληρες μέρες έψαχνε ο Γαλατσόπουλος. Ο Πανελούδης δεν τονάφησε να κάνει δεκτή την αρχικά προτεινόμενη 10άδα και ούτε ο ΘανάσηςΚατσαρής κατάφερε να πείσει τον Γαλατσόπουλο να μην κάνει αλλαγές.Τελικά το 81% των μετοχών θα μοιραστούν σήμερα μέσω του πληρεξουσίουπου έχει στα χέρια του ο Γαλατσόπουλος, ο ίδιος ο πρόεδρος, ο ΜιχάληςΑνδρεάδης ως εκπρόσωπος του ΔΣ του ΑΣ, ο Μιχάλης Ανδρεάδης του ΜΕΛΒΑ, οΣπύρος Χατζυσπύρος του Χ. Δικεφάλου, ο Αλέξανδρος Μαμιδάκης, ο ΟρέστηςΜπακατσέλος, ο Δημήτρης Καλπάκης από τους βετεράνους, ο ΔιονύσηςΨωμιάδης και ο Στέλιος Οικονομίδης, γιός του προέδρου του ΕΣΑΚΕ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ έχει ως εξής:
“Ο πρόεδρος της Διοίκησης Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ΕυάγγελοςΓαλατσόπουλος, κάνοντας χρήση του πληρεξουσίου μεταβίβασης των μετοχώντου κ. Τάκη Πανελούδη, προτείνει την μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕΠΑΟΚ, σε ποσοστό 81% σε εννέα πρόσωπα κοινής αποδοχής, που εκπροσωπούνόλα το φάσμα της οικογένειας του ΠΑΟΚ.
Τα εννέα πρόσωπα στα οποία προτείνεται να μεταβιβαστούν οι μετοχές είναι:
1.Γαλατσόπουλος Ευάγγελος (Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ)
2.Ανδρεάδης Μιχαήλ του Δημητρίου (μέλος ΑΣ ΠΑΟΚ)
3.Ανδρεάδης Μιχαήλ (ΜΕ.Λ.ΒΑ)
4.Χατζησπύρου Σπυρίδων (Χρυσός Δικέφαλος)
5.Καλπάκης Δημήτριος (Παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής ΠΑΟΚ)
6.Ψωμιάδης Διονύσης (Αντινομάρχης Θεσσαλονίκης)
7.Μαμιδάκης Αλέξανδρος (επιχειρηματίας)
8.Μπακατσέλος Ορέστης (επιχειρηματίας)
9.Οικονομίδης Στυλιανός (επιχειρηματίας)

Η διαδικασία της μεταβίβασης των μετοχών θα ολοκληρωθεί το πρωί τηςΠαρασκευής 9 Μαΐου 2008, με την προσέλευση των παραπάνω στα γραφεία τηςΚΑΕ στο “Παλατάκι” για την υπογραφή των σχετικών εγγράφων”.

Κατ΄ αρχάς σύμφωνα με την ανακοίνωση τα παραπάνω άτομα προτείνονται απότον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο. Πως είναι δυνατόν να ζητείται απόπροτεινόμενα άτομα να προχωρήσουν άμεσα την διαδικασία; Και ανπροτείνονται, υπάρχει ανταπόκριση; Για παράδειγμα… Λίγο πριν “ανεβεί” ηανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Αλέξανδρος Μαμιδάκηςέλεγε στο “Μ” ότι δεν γνώριζε τίποτε, καθώς δεν έχει μιλήσει καθόλου μετον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο. “Προφανώς με θεωρούν σίγουρο. Δεν ξέρω, δενέχω μιλήσει με κανέναν” έλεγε ο κ. Μαμιδάκης. Όσο για τον ΔιονύσηΨωμιάδη…; Δεν γνώριζε καν ότι το όνομα του είχε ανακοινωθεί. “Δεν ξέρωτίποτε. Προσπαθούν να με πείσουν, αλλά κάποιος πρέπει να μεδιαβεβαιώσει ότι δεν θα έχω ευθύνη για χρέη προηγούμενα ή επόμενα.Πραγματικά δεν ξέρω” έλεγε ο αντινομάρχης φανερά προβληματισμένος. Τηνίδια ώρα ο Δημήτρης Καλπάκης βρισκόταν στην Λάρισα και φυσικά με τηνσειρά του δεν ήξερε τίποτε, αν και βρισκόταν στην προτεινόμενη λίστααπό την Κυριακή. Ούτε ο Ηλίας Βιολίδης που πιέστηκε απάντησε θετικά,ενώ αρκετοί ήταν αυτοί από τους 9 που κάθε μισή ώρα άλλαζαν απόφαση.

Το επόμενο βήμα… Αυτοί οι εννιά άνθρωποι θα έχουν από σήμερα τιςμετοχές και μέσω συμφωνητικού θα θέσουν πιθανότατα τον ΑΣ πληρεξούσιογια να γίνει ομαλά η μεταβίβαση σε αυτούς ή σε αυτούς που θααναλάβουν-στην ΓΣ;-μετοχικά την ομάδα. Βέβαια το ζήτημα είναι το ποιοςθα αποφασίσει εκτός ΓΣ που θα πάει ιδιοκτησιακά ο ΠΑΟΚ (το ΜΕΛΒΑ γιαπαράδειγμα πρότεινε τον Καραμβέρη που θα αναλάβει αυτή την διαδικασίασε συμφωνία με όλους τους φορείς). Την Δευτέρα θα χρειαστεί ναπροχωρήσει η διαδικασία στην εφορία.

Διαβάστε ακόμη...