ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ;

Εφτασε στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Τρίτης (25/03), ο Michael Hakim Jordan, ο αμερικανός γκαρντ, που πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2007-08. Ο Jordan δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ και να παίξει στον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο. ΕΔΩ λεπτομέρειες για τον παίκτη.  
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ;

Εφτασε στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Τρίτης(25/03), ο Michael Hakim Jordan, ο αμερικανός γκαρντ, που πρόκειται ναυπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος τηςαγωνιστικής περιόδου 2007-08.



Ο Jordan δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τηνομάδα του ΠΑΟΚ και να παίξει στον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο. ΕΔΩ λεπτομέρειες για τον παίκτη.

 

 

 

 

 

ΜΕΝΟΥΜΕ Η ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΟΥΜΕ;

Δυστυχώς ότι θα έγραφα αυτό το άρθρο δεν το περίμενα ποτέ νασας πώ την αλήθεια.

Να γράφω άρθρο για την μεγάλη σημασία ενός αγώνα που αφοράτην σωτηρία του μπασκετικού ΠΑΟΚ μας αυτόν με τον πανιώνιο. Για ένα αγώνα χωρίςγυρισμό που δυστυχώς αποδεικνύεται ότι εκεί μας εξωθεί η κατάσταση των αποτελεσμάτων (περίεργωνκαι μη) από τους άλλους αγώνες.

Λες και δεν είχαμε μόνο το κράτος να μας πουλάει τρέλα με τιςχορηγίες τώρα κάποιοι συμπολίτες κάνουν όνειρα ότι θα μας ρίξουν στην Α2 στηντελευταία αγωνιστική!!!

ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΝΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ…

 


Στη Θεσσαλονίκ βρίσκετα απόι σήμερα το βράδυ στις 21.00 ο αμερικανόςγκαρντ Michael Hakim Jordan, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιοσυνεργασίας με την ομάδα του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της αγωνιστικήςπεριόδου 2007-08. Ο Jordan που πριν από μερικές ημέρες έλυσε τησυνεργασία του με τη Βελγική ομάδα Charleroi, αναμένεται την Τετάρτη ναπραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ποιος είναι ο Michael Jordan
ΟMichael Hakim Jordan, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 24Ιουνίου 1977, έχει ύψος 1μ.83, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τον γνωστόMichael Jordan, τον καλύτερο καλαθοσφαιριστή όλων των εποχών σε όλο τονκόσμο. Φορούσε ωστόσο και στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια το ίδιονούμερο με τον Air, το «23» και όπως είναι αναπόφευκτο είχε πάντα ταφώτα της δημοσιότητας πάνω του. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με τιςαναπόφευκτες συγκρίσεις ήταν και ο βασικός λόγος που τον οδήγησαν ναχρησιμοποιεί διαρκώς και το δεύτερό του όνομά του (Hakim). Από τοπανεπιστήμιο ωστόσο είχε ξεχωριστή παρουσία. Ηταν πρωταθλητής στηνπεριφέρειά του (Ivy Conference) από την δεύτερή του κιόλας χρονιά στοκολέγιο (2000), σεζόν όπου αναδείχθηκε και παίκτη της χρονιάς για τηνπεριφέρεια, ενώ αποφοίτησε από το Πανσυλβάνια το 2000 με 16,3 πόντους,4,4 ριμπάουντ και 4,9 ασσίστ.
Στο ΝΒΑ δεν αγωνίστηκε και από τη σεζόν 2000-01 ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του περιπέτεια, παίζοντας κατά σειρά…
2000-01: Besanson (Γαλλία), Trenton Shooting Stars (IBL)
2001-02: Etosa Murcia (Ισπανία): 17,3 πόντοι, 3,3 ασσίστ
2002-03: TSV Quakenbruck (Γερμανία): 21,2 πόντοι, 3,9 ριμπάουντ, 6,9 ασσίστ (πρωταθλητής στην Α2 της Γερμανίας)
2003-04: Artlant Dragons (Γερμανία): 17 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 6,9 ασσίστ (συμμετοχή στο All Star Game)
2004-05:Artland Dragons (Γερμανία): 11,1 πόντοι, 3,4 ριμπάουντ, 6,4 ασσίστ (1οςστο πρωτάθλημα και συμμετοχή στο All Star Game)
2005-06: Ventspils (Λετονία): 9,4 πόντοι, 1,4 ριμπάουντ, 5,2 ασσίστ
RheinEnergie Koln (Γερμανία): 9,8 πόντοι, 2,3 ριμπάουντ, 4,1 ασσίστ (πρωταθλητής Γερμανίας και συμμετοχή στο All Star Game)
2006-07: Tisettanta Cantu (Ιταλία): 13,8 πόντοι, 2,7 ριμπάουντ, 5,2 ασσίστ (1ος στο πρωτάθλημα και συμμετοχή στο All Star Game)
2007-08: Charleroi (Βέλγιο): 9,5 πόντοι, 1,6 ριμπάουντ, 3,6 ασσίστ

 

 

Δυστυχώς ότι θα έγραφα αυτό το άρθρο δεν το περίμενα ποτέ νασας πώ την αλήθεια.

Να γράφω άρθρο για την μεγάλη σημασία ενός αγώνα που αφοράτην σωτηρία του μπασκετικού ΠΑΟΚ μας αυτόν με τον πανιώνιο. Για ένα αγώνα χωρίςγυρισμό που δυστυχώς αποδεικνύεται ότι εκεί μας εξωθεί η κατάσταση των αποτελεσμάτων (περίεργωνκαι μη) από τους άλλους αγώνες.

Λες και δεν είχαμε μόνο το κράτος να μας πουλάει τρέλα με τιςχορηγίες τώρα κάποιοι συμπολίτες κάνουν όνειρα ότι θα μας ρίξουν στην Α2 στηντελευταία αγωνιστική!!!

ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΝΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ…

 

Δεν θα μπώ στην διαδικασία να ζητήσω την παρουσία σας στοπαλατάκι την Κυριακή στις 4.

ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΣΤΟΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ.

Φυσικά δεν περιμένω κανένα sold out απότον λαό του ΠΑΟΚ γιατί κάποιοι έχουν φροντίσει να αυτοχαρακτηριστούν ωςποδοσφαιρικοί οπαδοι του ΠΑΟΚ!!!

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ!!!

ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥΤΟΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΟΚ.

ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ….

Βλέπωντας την βαθμολογία και τον ΠΑΟΚ στην 11 θέση να είναιμεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και με ένα απρόσμενο τραυματισμό του Κουτλουαί που θα τον αφήσει ένα μήνα έξω ο λαός τουΠΑΟΚ πρέπει να γίνει Κουτλουάι και 6ος παίκτης μαζί.

Το κουπί της ομάδας το τραβάνε άτομα άφθαρτα με μπροστάρητον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και ένα διοικητικό team το οποίο προσπαθεί καθημερινά να κάνειτον ΠΑΟΚ πάλι το φόβητρο των ευρωπαικών ομάδων.

Σε αυτή την προσπάθεια οι διοικούντες αλλά και το αγωνιστικότμήμα βρίσκουν πολλά εμπόδια να συμμαζέψουν το κατεστραμμένο τμήμα που άφησε οακατανόμαστος φουστανάτος.

Στην διοίκηση εμπόδια μπαίνουν η αναλγησία της πολιτείας καιΕΜΕΙΣ.Ναι εμείς όπως το βλέπετε.Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν έχειγεμίσει το παλατάκι ένα χρόνο τώρα.Δεν πήρε τα διαρκείας που θα μπορούσε να πάρεικαι έπρεπε (50 ευρώ αξία!!!) και φυσικά δεν βλέπουμε στους αγώνες του ΠΑΟΚ πάνω από ταίδια 1000 άτομα σε κάθε ματς!!!!

ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣΜΑΣ ΩΣ ΟΠΑΔΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.

Φυσικά στα εμπόδια να μην ξεχάσουμε και την μηδαμινή στήριξητου Α.Σ αλλά για τον ΑΣ θα τα πούμε όταν τελειώσει η σεζόν γιατί τώρα έχουμεσοβαρότερα θέματα από το να ασχολούμαστε με τον ύπνο που βαράει ο ΑΣ γενικότερα…

Στα αγωνιστικά εμπόδια τα προβλήματα πολλά.Τραυματισμοί συνεχόμενοι(υποθέτω αποτέλεσμα κακήςπροετοιμασίας από τον πρώην προπονητή) αλλαγές του ρόστερ(είχαμε γίνει μπουτίκπαλτών και θα συνεχίσουμε να είμαστε οσο δεν έχει έσοδα η ΚΑΕ από ΕΜΑΣ,χορηγούςκαι πολιτεία) και φυσικά τα περίργα αποτελέσματα στην προηγούμενη αγωνιστική.

Μετά το ματς με την αεκ οι δηλώσεις του προπονητή μας Κ.Φλεβαράκηνομίζω ότι τα λένε όλα.

«Η νίκη του Ρεθύμνου μας προβληματίζει αλλά δεν έχουμενα κάνουμε τίποτα παραπάνω από το να παλέψουμε».

Το διπλό του Ρεθύμνου προκάλεσε έντονη ανησυχίακαι προβληματισμό στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους,χρειάζονται δυο νίκες για να είναι σίγουροι. Θεωρούν κλειδιά τα παιχνίδια μετους Πανιώνιο και Πανελλήνιο στην Πυλαία και το εκτός με την ΑΕΛ.

Απαραίτητη λοιπόν η στήριξη του λαού στο ματς με τονπανιώνιο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 4ΜΙΣΗΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ 10 ΕΥΡΩ.

ΤΟ PAOKMANIA.GR ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ.

ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΠΑΟΚ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ,ΦΩΝΗ,ΚΑΣΚΟΛ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ……

VAGGT

Paokmania.gr

Admin team

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ….

Συνεχίζοντας να σας πώ και μερικά πράγματα που συμβαίνουν σεαυτή την πόλη μετά από την ήττα από την αεκ.

Σάββατο βραδάκι ανοίγω το ράδιο και βγαίνουν οι ανύπαρκτοιοπαδοί φαντάσματα και μιλάνε για ΠΑΟΚ είτε μπασκετικό είτε ποδοσφαιρικό.Επειδήτο θέμα μας είναι το μπάσκετ και επειδή άρχισαν να κάνουν όνειρα ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξειτο τελευταίο του χαρτί την τελευταία αγωνιστική με αυτούς(ονειρέυονται ότι θα μαςκερδίσουν στο παλατάκι).

Επειδή ασχολούνται και μιλάνε μονο για ΠΑΟΚ και όχι γιατην ομάδούλα τους και λένε για να πάρουν το μπούλο τους ο Γαλατσόπουλος και οΖαγοράκης(ένας τον χαρακτήρισε άνεργο αλλά δεν κατάλαβε ότι όσα έχει αποκτήσειο ΤΕΟ στην ζωή του αυτός θέλει 200 ζωές ως σκουλήκι για να αποκτήσει τα μισά)να τους ενημερώσω ότι:

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΑΥΛΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.

ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ Α2.ΑΣΑΝΣΕΡ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΣΕΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΑΟΚ.

ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ «ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ» ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕΑΣΠΟΝΔΥΛΑ.ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ 3 ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΔΕΙΞΑΝ 70% ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ Β ΕΛΛΑΔΑ.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΒΓΑΛΑΤΕΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΣΠΟΤΑΚΙ «ΡΟΥΛΗΣ ΕΙΣΑΙ» ΝΑΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 94 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΠΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΤΟΥ?ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΩΣ λαουτσίκος ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣΓΝΩΣΤΟΙ ΕΥΡΕΩΣ(ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ) ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΥΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΙΘΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΚΑ.ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΤΟΥΣΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ...

ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΔΕΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ…ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


 

Διαβάστε ακόμη...