Διομήδης Άργους-ΠΑΟΚ

Έτοιμοι για τον πρώτο εκτός έδρας επίσημο αγώνα της αγωνιστικής χρονιάς είναι οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα», οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον Διομήδη Άργους
Διομήδης Άργους-ΠΑΟΚ

το Σάββατο στις 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, για την δεύτερη αγωνιστική της Handball Premier.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω του την άδικη ήττα και την κακή διαιτησία στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ και να στρέψει την προσοχή του στον πολύ σημαντικό εκτός έδρας αγώνα.

Στο ιατρικό δελτίο οι Παντελής Κωστακίδης και Αλέξης Αποστόλου κάνουν «αγώνα δρόμου» για να προλάβουν το παιχνίδι του Σαββάτου, ωστόσο η συμμετοχή τους δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Όσον αφορά τις προπονήσεις, ο νεοαποκτηθείς Ουκρανός τερματοφύλακας, Borys Kriuchkov, ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και υπολογίζεται για το παιχνίδι στο Άργος, ενώ το πρόγραμμα είχε άφθονη τόσο αμυντική όσο και επιθετική τακτική, καθώς και βίντεο-ανάλυση του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, ώστε ο προπονητής της ομάδας, Αλέξης Παπαβασίλης, να επισημάνει τα όποια λάθη έγιναν.

Για την αναμέτρηση με τον Διομήδη Άργους, ο Αλέξης Παπαβασίλης, δήλωσε:

«Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι με την ΑΕΚ και στρέφουμε την προσοχή μας στον απαιτητικό αγώνα με τον Διομήδη. Μέσα στο Άργος θέλουμε να βγάλουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο, επιβάλλοντας το παιχνίδι μας και κυνηγώντας κάθε διεκδικίσημη μπάλα. Φυσικά στόχος μας είναι η νίκη και μόνο η νίκη».

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019
2η αγωνιστική, Handball Premier
ΔΑΚ Άργους
18:00, Διομήδης Άργους-ΠΑΟΚ (Live από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)

Διαβάστε ακόμη...