«Να πάμε ψηλά τον ΠΑΟΚ»

Στην Μάλτα βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Αλοϊζιανς για το θεσμό του Challenge Cup. Ο Απόστολος Παλάσκας μίλησε για τον αυριανό αγώνα..
«Να πάμε ψηλά τον ΠΑΟΚ»

Για την αυριανή αναμέτρηση μίλησε στο e-handball.gr ο έμπειρος αθλητής του ΠΑΟΚ Απόστολος Παλάσκας, ο οποίος τόνισε ότι ο Δικέφαλος έχει το ρόστερ ώστε να ανταποκριθεί στα συνεχόμενα παιχνίδια.

Αρχικά σχολίασε πως: «Η ομάδα διαθέτει την ποσότητα και την ποιότητα στο ρόστερ ώστε να διαχειρίζεται συνεχόμενα παιχνίδια. Έτσι έγινε και στο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στην ΧΑΝΘ όπου πήραν συμμετοχή όλοι οι αθλητές της ομάδας, έγινε ένα καλό ροτέισον. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Όταν είσαι στον ΠΑΟΚ πρέπει να μπορείς να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες των αγώνων».

Ερωτηθείς για την Αλοϊζιανς: «Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για τον αντίπαλο αλλά θεωρώ με τα όσα μάθαμε ότι είναι στο χέρι μας να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να πάρουμε την πρόκριση. Αν είμαστε σοβαροί όπως στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και δείξουμε συγκέντρωση θα τα καταφέρουμε. Υπάρχουν βέβαια κίνδυνοι όταν δεν ξέρεις καλά τον αντίπαλο αλλά πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε αρκετά δυνατοί».

Σχετικά με την επιστροφή του ΠΑΟΚ στους ευρωπαϊκούς αγώνες: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον σύλλογο. Ο ΠΑΟΚ σαν σωματείο πρέπει να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Η φετινή συμμετοχή μας δίνει έξτρα κίνητρο σε όλους τους αθλητές ώστε να δείξουμε πράγματα και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται τον ΠΑΟΚ. Είναι μια διοργάνωση που στοχεύουμε σε ότι καλύτερο, είμαστε πανέτοιμοι για τον αυριανό αγώνα».

Διαβάστε ακόμη...