Κάλεσμα του ΣΦ ΠΑΟΚ Κοζάνης!

Με ανακοίνωσή του ο ΣΦ ΠΑΟΚ Κοζάνης, καλεί τον κόσμο του Δικεφάλου να δώσει δυναμικό παρόν στο Final-4 του Κυπέλλου Χάντμπολ!
Κάλεσμα του ΣΦ ΠΑΟΚ Κοζάνης!

Αναλυτικά:

Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται 25/26 Μαρτίου υποδέχεται η πόλη μας το final four του κυπέλλου handball. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχτούμε την ασπρόμαυρη οικογένεια και να διεκδικήσουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Το ζέσταμα για το γλέντι του Σαββατοκύριακου ξεκινάει από την Παρασκευή το απόγευμα.

Το Σάββατο μαζευόμαστε από τις 12 το πρωί στο Σύνδεσμο για να εξασφαλίσουμε την μετάβαση όλων στο γήπεδο και μετά το ματς θα ακολουθήσει ψηστήρι στο σύνδεσμο για δικαστικά έξοδα αδερφού μας και άκρως ΠΑΟΚτσήδικο γλέντι με μπίρες και μουσική.

Ο Σύνδεσμος έχει εξασφαλίσει και διαθέτει εισιτήρια για τους αγώνες του final four 10 ευρώ και για τα 3 ματς και όποιος θέλει μπορεί να τα προμηθευτεί από σήμερα μετά τις 7 από τα γραφεία του συνδέσμου .

Θα είναι μεγάλη περηφάνια για μας να φιλοξενήσουμε τον Λαό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ στη πόλη μας και να σηκώσουμε όλοι μαζί το κύπελλο στην ασπρόμαυρη Κοζάνη.

Μετά τιμής ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ

* Τα γραφεία του Συνδέσμου βρίσκονται στην οδό Ωριγένους και Μεγάλου Αλεξάνδρου γωνία (παλιά ΚΤΕΛ)* 

Διαβάστε ακόμη...