Στο Βραχάτι για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Από νωρίς το μεσημέρι βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας η αποστολή του ΠΑΟΚ, καθώς αύριο (17:30) ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον τοπικό Παμβοχαϊκό στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ανδρών.
Στο Βραχάτι για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

O αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3. Οι ασπρόμαυροι διανυκτέρευσαν την Κυριακή στην Αθήνα και νωρίς το πρωί αναχώρησαν για το Βραχάτι όπου στις 9 το βράδυ (στην αποστολή υπάρχει δυσαρέσκεια για την ώρα που δόθηκε από τη γηπεδούχο ομάδα) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση.

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Καλμαζίδης είναι η απουσία του Θάνου Ντίνα (ήταν εκτός αποστολής κι από τους αγώνες του League Cup "Νίκος Σαμαράς") ο οποίος έμεινε στην Θεσσαλονίκη λόγω ενοχλήσεων στον ώμο, αλλά άπαντες στην ασπρόμαυρη αποστολή έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη και την πρόκριση στο Final 4 για πολλούς λόγους.

Πρώτα απ' όλα για να μπορέσει η ομάδα να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι στην Σύρο, αλλά και γιατί κανείς δεν έχει ξεχάσει το πώς έχασε ο Δικέφαλος στις 14 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Τότε που η ΕΣΑΠ απέρριψε το αίτημα του ΠΑΟΚ για αναβολή (καθώς οι Σεπέδα, Χιμένες δεν είχαν επιστρέψει στην Ελλάδα από την Κούβα λόγω της συμμετοχής τους στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά, αναγκάζοντας τους δύο παίκτες να μπουν στο γήπεδο μετά από υπερ-ατλαντική πτήση και οδηγώντας τους πρωταθλητές στην ήττα.

Διαβάστε ακόμη...