Με τον κόσμο στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ για το ματς κόντρα στην Κηφισιά

Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος δίνει την Κυριακή 29/11 και ώρα 18:00 ο ΠΑΟΚ που για την 6η αγωνιστική της Volleyleague Πάμε Στοίχημα υποδέχεται στο PAOK Sports Arena την 4η της βαθμολογίας Κηφισιά.
Με τον κόσμο στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ για το ματς κόντρα στην Κηφισιά

(29/11, 18.00, Novasports-7, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Βασιλειάδης).

Ο Δικέφαλος που είναι η μόνη αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα και πρωτοπόρος στη βαθμολογία θέλει να συνεχίσει το σερί της και να ταξιδέψει τη Δευτέρα το πρωί με ανεβασμένη ψυχολογία στο Βέλγιο.

Ο Νίκι Ζελιάσκοφ έδωσε το σύνθημα νίκης σε μία δύσκολη εβδομάδα με Κηφισιά, Νόλικο Μαασέικ και Φοίνικα Σύρου. Η ομάδα είναι στα όρια της στους μπλοκέρ με τους Γκεοργκίεφ, Ντίνα και χωρίς τρίτο κεντρικό. Για αυτό ακριβώς το λόγο διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες κάλεσαν τον κόσμο να δώσει το βροντερό παρών και να στηρίξει την ομάδα να πετύχει την 6η της νίκη στο πρωτάθλημα. Μια νίκη που αν επιτευχθεί θα αφιερωθεί στον Γιάννη Παντακίδη που τραυματίστηκε στο ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο λίμπερο του ΠΑΟΚ Δημήτρης Γκαράς είπε: «Η Κηφισιά είναι από τις πιο πειθαρχημένες και σταθερές ομάδες στο πρωτάθλημα και για να την κερδίσεις πρέπει να πιάσεις υψηλού επιπέδου απόδοση. Χρειάζεται μεγάλη προσήλωση και αυτοσυγκέντρωση από όλους για να πάρουμε τη νίκη. Ειδικά μετά και την απώλεια του Παντακίδη δεν έχουμε επιλογές στο κέντρο πέρα από τα δύο παιδιά και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για είμαστε ακόμα περισσότερο συγκεντρωμένοι.

Με εξαίρεση τον τραυματισμό του Γιάννη (Παντακίδη) είμαστε καλά και έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη.
Θέλουμε να κρατήσουμε το αήττητο μας και το προβάδισμα στη βαθμολογία. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Πάντα μας δίνει δύναμη και κουράγιο στα δύσκολα».

Διαβάστε ακόμη...