Στην Ορεστιάδα για το διπλό ο ΠΑΟΚ

Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο «Νικός Σαμαράς» την μαχητική Ορεστιάδα.
Στην Ορεστιάδα για το διπλό ο ΠΑΟΚ

Ο αγώνας θα μεταδοθεί απ ευθείας από το Novasports 3. Η ομάδα του ΠΑΟΚ μετά και την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής και τη νίκη με 3-1 επί της ΜΕΝΤ μετράει επτά νίκες σε σύνολο οκτώ αγώνων και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς έναν βαθμό πιο κάτω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Αντίθετα η Ορεστιάδα προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μέσα στο γήπεδο της όπου παραδοσιακά παίζει καλύτερα. Αν και η νεοφώτιστη ομάδα ξεκίνησε με βασικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία κατάφερε από πολύ νωρίς να σκαρφαλώσει στην 6η θέση της βαθμολογίας πανηγυρίζοντας δύσκολες νίκες κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης ζήτησε από τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν τον αγώνα με μεγάλη σοβαρότητα. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να φύγει με το διπλό μέσα από την Ορεστιάδα και να κρατήσει το αήττητο στους εκτός έδρας αγώνες.

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής για την Ορεστιάδα, με την προετοιμασία της ομάδας να ολοκληρώνεται ανήμερα του αγώνα με μία πρωινή προπόνηση.

Για τον αυριανό αγώνα με την Ορεστιάδα ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Τζάρεντ Μουρ τόνισε : «Περιμένουμε να γίνει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι . Πρέπει να μάθουμε από αυτό που έγινε στον αγώνα με τη ΜΕΝΤ. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ξανασυμβεί». Όσο για το τι πρέπει να προσέξουν ο Αμερικανός κεντρικός του Δικεφάλου τόνισε: «Θα πρέπει να κλείσουμε καλά τον διαγώνιο της Ορεστιάδα και πιέσουμε στο σέρβις για να κάνουμε το παιχνίδι της αντιπάλου πιο δύσκολο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να φύγουμε με τους βαθμούς της νίκης για να παραμείνουμε στη δεύτερη θέση και σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο. Από εδώ και στο εξής κάθε βαθμός θα είναι σημαντικός».

Γυμναστήριο Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς» 17.00 (Novasports-3): Α.Ο.Ορεστιάδας – Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Τζεπκινλής. Παρατηρητής: Μιχελινάκης.Επόπτες: Σταματόπουλος, Μαργαριτίδης. Γραμματεία: Βενετίδης.

Διαβάστε ακόμη...