Στηρίζουμε τα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ!

Από τη Δευτέρα 28/7 τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΣ ΠΑΟΚ, τα οποία μπορεί να αποκτήσει ο κόσμος του Δικεφάλου καταβάλλοντας  το ποσό των 30€...
Στηρίζουμε τα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ!

Το εισιτήριο δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχό του να μπορεί να παρακολουθήσει τα εντός έδρας παιχνίδια των παρακάτω τμημάτων: χάντμπολ ανδρών, χάντμπολ γυναικών, ποδόσφαιρο και μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ ανδρών, καθώς και τα παιχνίδια του πόλο των ανδρών.

Πρόκειται για τμήματα, τα περισσότερα των οποίων έχουν ενισχυθεί σημαντικά και θα κάνουν όπως όλα δείχνουν πορεία πρωταθλητσμού!

Όσοι ΠΑΟΚτσήδες στηρίξουν την προσπάθεια, όπως ενημέρωσε ο ΑΣ, θα πάρουν δώρο ένα t-shirt...  Τα εισιτήρια όσοι επιθυμούν, μπορούν να τα αγοράσουν από τα γραφεία του Ερασιτέχνη στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ  μετά τις 18 Αυγούστου θα πολλαπλασιαστούν τα σημεία πώλησης. Όπως έγινε γνωστό για όλους τους φίλους του Δικεφάλου εντός Ελλάδος, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με κούριερ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: 2310988-000.

Αξίζει πραγματικά τον κόπο να στηριχτεί η προσπάθεια, για να δούμε φέτος τις ομάδες μας, με τον κόσμο επιτέλους στο πλευρό τους, να μεγαλουργούν! 

Διαβάστε ακόμη...