Στη Σύρο για την πρόκριση!

Με στόχο την νίκη που θα του εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Volley League Πάμε Στοίχημα 2017-18, ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Φοίνικα Σύρου, στην 3η αγωνιστική της ημιτελικής φάσης.
Στη Σύρο για την πρόκριση!

Η ομάδα του Ντανιέλε Ρίτσι, βρίσκεται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, έχοντας το πλεονέκτημα του 2-0, και με νίκη κλειδώνει την πρόκριση στον τελικό. Οι καλές εμφανίσεις στα δυο πρώτα ματς στο Παλατάκι, δεν εφησυχάζουν τον τεχνικό των Πρωταθλητών, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι θέλει όσο το δυνατόν λιγότερα παιχνίδια, ώστε να υπάρχει χρόνος για ξεκούραση και ανασύνταξη δυνάμεων ενόψει των δύσκολων αγώνων στους τελικούς.

Από την πλευρά του, ο λίμπερο της ομάδας, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ανέφερε ότι ο Φοίνικας αποτελείται από ένα δυνατό σύνολο και δεν χαρίζεται σε κανέναν στην έδρα του.

Ο τρίτος αγώνας των ημιτελικών θα διεξαχθεί την Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 στις 20:00, στο Κλειστό γυμναστήριο Ερμούπολης "Δημήτριος Βικέλας" και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από την ΕΡΤ Play Web TV.

Διαιτητές: Βουδούρης, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος
Επόπτες: Μπαρμπούνης, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά

Διαβάστε ακόμη...