"Θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια ..."

Ο προπονητής της ομάδας volley του ΠΑΟΚ, Ντανιέλε Ρίτσι, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και η ομάδα θα πάει καλύτερα στη συνέχεια!
"Θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια ..."

Διαβάστε τα όσα είπε:

"Είμαι από την προσπάθεια της ομάδας και από διάφορα πράγματα που είδα σήμερα. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει στη συνέχεια να λύσει κάποια μικροπροβλήματα, αλλά είμαστε σίγουρα σε καλό δρόμο. Με αυτό το σκεπτικό, το σημερινό αποτέλεσμα δεν είναι ιδιαίτερα βαρύ!  Αν υπάρχει -για μένα- κάτι αρνητικό, αυτό είναι τα πολλά λάθη μας. Κάναμε πολλά λάθη τόσο στο σερβίς όσο και στην επίθεση. Στη συνέχεια θα πρέπει να δουλέψουμε αυτές τις αδυναμίες μας, να εμφανιστούμε πιο ισορροπημένοι στο παιχνίδι μας και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Πιστεύω  πως διαχειριστήκαμε καλά το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενός δύσκολου αγώνα. Δεν είναι εύκολο να γίνει αυτό από την μια μέρα στην άλλη. Είμαι ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών στο 2ο σετ και στο τελευταίο κομμάτι του 4ου σετ. Θα ήθελα να ξεχάσω το 3ο σετ... Η ομάδα ξόδεψε πολλή ενέργεια για να ανταπεξέλθει σε εκείνο το σημείο! Όμως αυτά, συμβαίνουν στα παιχνίδια του volley.

Τη δεδομένη στιγμή δεν είναι εύκολο για μας να αποδώσουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας. Όλα τα παιδιά όμως έρχονται με διάθεση για να προπονηθούν και να ανέβει η απόδοση της ομάδας. Βλέπω ότι προσπαθούν με πολύ σοβαρό τρόπο για να το καταφέρουν. Σίγουρα θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια".

Διαβάστε ακόμη...