«Περίεργη περίοδος για τον ΠΑΟΚ»

Πρόσωπο του αγώνα με την Κηφισιά θα είναι ο Νίκος Παπαγγελόπουλος,
«Περίεργη περίοδος για τον ΠΑΟΚ»

ο οποίος ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα που υπηρέτησε για επτά χρόνια.

«Είναι περίεργη περίοδος για τον ΠΑΟΚ μετά την αλλαγή προπονητή. Είχαμε έναν άσχημο αποκλεισμό από το League Cup. Χάθηκε ένας από τους τρεις στόχους. Αυτό μας πειράζει πολύ αλλά δε μπορούμε να το αλλάξουμε. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να αντιδράσουμε σωστά απέναντι σε επικίνδυνο αντίπαλο και να μπούμε με νίκη στο πρωτάθλημα. Οι μεταγραφές που έκανε η Κηφισιά την έχουν βοηθήσει».

Σε ερώτηση για το πόσο έχει επηρεάσει την ομάδα η αποχώρηση του Χόρχε Ελγκέτα είπε: «Αυτό θα φανεί στον πρώτο αγώνα, αλλά πήραμε ένα καλό μάθημα με τα όσα έγιναν. Με μπροστάρη τον Γκόμεζ και ένα είδος πολυμετοχικότητας από όλους τους αθλητές βγαίνει πολύ καλά η προπόνηση. Προσπαθούμε πολύ. Δεν υποτιμούμε αντίπαλο μας. Ο Ελγκέτα μας είχε πει από την πρώτη στιγμή πως όλοι θέλουν το κεφάλι του ΠΑΟΚ. Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για να κλείσουμε την άτυχη παρένθεση».

Όσο για τη συνάντηση του με αθλητές που ήταν συμπαίκτες για επτά χρόνια είπε: «Στην Κηφισιά έχω ζήσει επτά ωραία χρόνια. Τώρα ζω και πάλι τον πρωταθλητισμό όπως παλιά σε Ηρακλή και Παναθηναϊκό. Αυτό με γεμίζει. Περιμένω να δω καλούς φίλους. Έχω ωραίες αναμνήσεις με την Κηφισιά αλλά ο πρωταθλητισμός δεν έχει συναισθηματισμούς».

Διαβάστε ακόμη...