«Κρίμα να χάνονται Έλληνες αθλητές»

Για το «καυτό» θέμα με τους ξένους αθλητές στο πρωτάθλημα της Volley League μίλησε στο SDNA ο Γιάννης Παντακίδης, ο οποίος δεν παρέλειψε να στείλει το... μήνυμα του για τη νέα σεζόν.
«Κρίμα να χάνονται Έλληνες αθλητές»

Η νέα σεζόν στην Volley League πλησιάζει, με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ να επιστρέφει από την Σύρο και το διεθνές τουρνουά που συμμετείχε όπου τερμάτισε στην 1η θέση.

Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» κυλάει σε φουλ ρυθμούς λίγο πριν τους πρώτους επίσημους αγώνες και για το θεσμό του Λιγκ Καπ, με τον Γιάννη Παντακίδη να μιλάει στο SDNA για τα θέματα της επικαιρότητας στο ελληνικό βόλεϊ.

«Στο τουρνουά στην Σύρο τα πήγαμε καλά, η ομάδα έδειξε ότι αρχίζει να βρίσκει τον καλό της εαυτό και με δουλειά θα είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Πιστεύω πως στους πρώτους αγώνες του Λιγκ Καπ και στην 1η αγωνιστική, θα είμαστε εκεί που θέλουμε ώστε να αρχίσουμε με θετικά αποτελέσματα» σχολίασε για την παρουσία του ΠΑΟΚ στο διεθνές τουρνουά.

Για το αν περιμένει πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα: «Κάθε χρόνο υπάρχουν πέντε ομάδες που είναι ανταγωνιστικές και ξεχωρίζουν, φέτος θεωρώ πως θα δούμε κάτι ανάλογο, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, το Βραχάτι και η Σύρος πιστεύω. Ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι όπως τις προηγούμενες χρονιές, κάτι που δεν κάνει καλό στο ελληνικό βόλεϊ. Από εκεί και πέρα, πάντα γίνονται και οι εκπλήξεις από άλλες ομάδες».

Ερωτηθείς για το θέμα με τους επτά ξένους, στο οποίο δεν υπάρχει οριστική απόφαση: «Δεν έχει βγει καμιά απόφαση ακόμα, περιμένουμε να δούμε. Σίγουρα αν γίνει αυτό θα είναι δύσκολα για τους έλληνες αθλητές, έτσι δεν προχωράει το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι κρίμα να χάνονται παιδιά για να πάρουμε κοινοτικούς. Πιστεύω ότι σαν αθλητές μπορούμε να αντιδράσουμε».

Για την εικόνα του Δικεφάλου και για όσους αμφισβητούν την φετινή προσπάθεια: «Ο καθένας μπορεί να μιλήσει και να πει το οτιδήποτε... το θέμα είναι στο τέλος τι θα γίνει και να μην αλλάξουν γνώμη, όπως πέρυσι. Εμείς καθημερινά δουλεύουμε για το καλύτερο, προσπαθούμε να βγάλουμε ομοιογένεια και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Θεωρώ πως παιχνίδι με παιχνίδι θα πάμε καλύτερα και στο τέλος της χρονιάς εμείς θα πανηγυρίσουμε».

Διαβάστε ακόμη...