"Να φέρουμε τίτλους στον σύλλογο"

Ο Γιάννης Παντακίδης, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη τύπου, αναφέρθηκε στην πρόκριση στον τελικό, αλλά και στον επερχόμενο σαββατιάτικο τελικό με τον γάβρο... 
"Να φέρουμε τίτλους στον σύλλογο"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Το σημερινό ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε, καθώς θέλαμε να παίξουμε το Σάββατο στον τελικό του League Cup. Πήραμε το πρώτο σετ σχετικά εύκολα, αλλά στα δύο επόμενα η ομάδα είχε κάποια προβλήματα. Τελικά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πάμε να παίξουμε στον τελικό θέλοντας να ξεκινήσουμε με θετικό τρόπο το κυνήγι των τίτλων".

Για το αν η ομάδα θέλει να πάρει ρεβάνς για τον χαμένο περσινό τελικό στη Σύρο, είπε: "Το περυσινό παιχνίδι τελειώσε, φέτος θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί".

(Ερώτηση paokmania) Σχολιάζοντας το ότι ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα, τόνισε: "Αυτό προέκυψε μετά από κλήρωση και είμαστε αναγκασμένοι να παίξουμε στην έδρα του αντιπάλου".

Όσο για τη σημερινή παρουσία του κόσμου στο Παλατάκι, δήλωσε: "Σίγουρα βοηθάει το να έχει κόσμο το γήπεδο. Τους έχουμε αποδείξει αυτά τα δυο τελευταία χρόνια ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και πως θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να φέρουμε κι άλλες επιτυχίες".

Διαβάστε ακόμη...