Στη Χαλκίδα για το τρίποντο!

Με την αναμέτρηση μεταξύ του Ηρακλή Χαλκίδας και του ΠΑΟΚ στο γυμναστήριο Κανήθου ολοκληρώνεται την Κυριακή η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League 2016-17.
Στη Χαλκίδα για το τρίποντο!

Ο Ηρακλής Χαλκίδας υποδέχεται τους πρωταθλητές αλλά αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα και απουσίες. Ο Σπύρος Γκολίτσης δεν θα έχει στη διάθεση του τον νεοαποκτηθέντα βραζιλιάνο πασαδόρο Ρενάν, που στο ντεμπούτο του κόντρα στον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη έπαθε διάστρεμμα και ακόμα κάνει θεραπεία, ενώ δεν υπολογίζει και τον Τάπια που από την περασμένη Δευτέρα ακολουθεί θεραπεία στο γόνατο ώστε να είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Ορεστιάδα. Επίσης όλη την εβδομάδα απουσίασε και ο Κυριάκος Σπυριούνης καθώς κατατάχθηκε στο στρατό και στο κέντρο εκπαίδευσης στη Σπάρτη και δεν έχει κάνει προπόνηση.

Ο προπονητής του Ηρακλή Χαλκίδας Σπύρος Γκολίτσης είπε: "Δυστυχώς δεν πάμε στον αγώνα όπως θα θέλαμε αλλά έπρεπε να κάνουμε ανασυγκρότηση για τους κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν και θα κρίνουν την παραμονή μας. Θα παίξουμε χωρίς Ρενάν και Τάπια καθώς προέχει η υγεία των αθλητών. Παρόλα αυτά θα κάνουμε την προσπάθεια μας".

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την πρόκριση στη φάση των «16» του CEV Cup και θέλει να συνεχίσει το επιτυχημένο σερί του στο πρωτάθλημα που μετράει οκτώ συνεχόμενες νίκες.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης είπε: "Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες από εδώ και πέρα. Δεν κοιτάμε τι κάνει ο αντίπαλος μας αλλά τι κάνουμε εμείς. Ενόψει και του Λιγκ Καπ αλλά και του υψηλού στόχου στο πρωτάθλημα δεν κάνουμε άλλη σκέψη εκτός από τη νίκη".

Στον Α΄γύρο ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με 3-0 (25-22, 25-15, 28-26).

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Βουδούρης. Παρατηρητής: Ακαρέπης.
Επόπτες: Λιδωρικιώτη, Μαριδάκη. Γραμματεία: Κορρέ.

Διαβάστε ακόμη...