Οι δηλώσεις των πρωταθλητών!

Μεθυσμένοι από τη χαρά της κατάκτησης του δεύτερου πρωταθλήματος, η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του ΠΑΟΚ εξέφρασαν τα έντονα συναισθήματά τους, στο περιθώριο των έντονων πανηγυρισμών και των στιγμών που έζησαν με τους φιλάθλους της ομάδας, σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όλους!
Οι δηλώσεις των πρωταθλητών!

Ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος, δήλωσε δικαιωμένος και τόνισε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ που έσπρωξε την ομάδα στα δύσκολα. Το πρωτάθλημα το αφιερώνω στον πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή. Είναι ο αφανής ήρωας όλου του συλλόγου και του αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια. Στο 0-2 σετ δεν είχα σφυγμό, τώρα έχω τους 10πλασιους από αυτούς που πρέπει! Δεν θέλει ερώτημα αν θα μείνει ο Καλμαζίδης. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Δεν θα ξανακάνουμε το ίδιο λάθος».

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Γιάννης Καλμαζίδης, είπε: «Έτσι έχει μεγαλύτερη αξία η κατάκτηση του τίτλου! Βέβαια δεν θέλαμε να πάμε στο τάι μπρέικ. Ευτυχώς καταφέραμε να αντιστρέψουμε την ψυχολογία μας στο 0-2 σετ και να πάρουμε τον τίτλο. Είναι υπέροχο. Δύο φορές συνεχόμενες μπροστά σε αυτό τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο. Από το Γενάρη που επέστρεψα στην ομάδα είδα ότι είχαμε δυνατότητες για κάτι καλό. Πίστευα στην ομάδα. Καταφέραμε να σπάσουμε και δύο έδρες και να πάρουμε τον τίτλο στο τέλος».

Ο μεγάλος άτυχος της σεζόν, Γιάννης Παντακίδης, τόνισε: «Το πρωτάθλημα δεν είναι μόνο για μένα, το πρωτάθλημα είναι για όλους. Ένα μπράβο σε όλους και στο λαό του ΠΑΟΚ».

Ο Χαβιέρ Χιμένες, που πανηγύρισε την κούπα με τη φανέλα του Δικεφάλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δήλωσε: «Το αποψινό παιχνίδι ξεκίνησε δύσκολα για εμάς, μπήκαμε 'κρύοι' και βρεθήκαμε να χάνουμε 0-2, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να παραμείνουμε ψύχραιμοι, το γυρίσαμε και φτάσαμε στον τίτλο. Όταν το σκορ ήταν 0-2, συνεχίσαμε να κυνηγάμε κάθε πόντο ξεχωριστά και ξέραμε ότι στο τέλος θα δούμε τι πετύχαμε».

Ο Γιάννης Τακουρίδης, είπε: «Είναι πολύ σημαντική μέρα για τον ΠΑΟΚ. Το να κατακτάς τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποδεικνύει πολλά, γιατί το να διατηρείς τα κεκτημένα είναι ακόμα σημαντικότερο από το να τα κερδίζεις για πρώτη φορά. Περάσαμε δύσκολες στιγμές, χάθηκαν το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο με ιδιαίτερο τρόπο, αλλά ο κόουτς παρέμεινε ήρεμος και μας μετέδωσε αυτή την ηρεμία και σ' εμάς. Η ηρεμία έγινε αποφασιστικότητα και η αποφασιστικότητα έγινε θέληση, όλα αυτά βγήκαν στο γήπεδο, ώστε να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου. Αυτό φάνηκε από τους ημιτελικούς των πλέι οφ και ολοκληρώθηκε τώρα, στους τελικούς».

Διαβάστε ακόμη...