Αθλιότητες στον Πειραιά...!

Κόντρα σε όλους και σε όλα ήρθε ο νέος θρίαμβος του πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», όπου οι ανεγκέφαλοι δεν μπόρεσαν να αποδεχθούν το 2o συνεχόμενο χαστούκι που δέχθηκε η ομάδα τους από το Δικέφαλο, που νίκησε τον αντίπαλο, την απαράδεκτη «φιλοξενία», αλλά και την εχθρική διαιτησία.
Αθλιότητες στον Πειραιά...!

Οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη δεν έκαναν στον Ολυμπιακό τη χάρη να... κάτσουν να χάσουν, παρότι οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν κατάφωρα σε βάρος τους, ειδικά στο κρισιμότερο σημείο του τάι μπρέικ.

Με τη λήξη του αγώνα, την ώρα που ο Σεπέδα και οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν για τον κερδισμένο τελευταίο πόντο, οπαδοί του Ολυμπιακού εκτόξευσαν μπουκάλια και εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της αστυνομίας, η οποία άφησε απροστάτευτη την ομάδα του Δικεφάλου, για να εισβάλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι χούλιγκαν των γηπεδούχων κατευθύνθηκαν απειλητικά εναντίον του Τακουρίδη και του Γκαρά, εμποδίζοντας την είσοδό τους στο χώρο του αντιντόπινγκ κοντρόλ και πετώντας μπουκάλια και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Χαρακτηριστική είναι η καταγραφή των αθλιοτήτων στο φύλλο αγώνα, το οποίο αναφέρει τα εξής:

«Μετά το τέλος του αγώνα και μετά το χαιρετισμό των ομάδων η ομάδα του ΠΑΟΚ πήγε στον πάγκο της (από την πλευρά των οπαδών του ΟΣΦΠ) και τότε έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και με κατεύθυνση τους παίκτες του ΠΑΟΚ: 2 αναπτήρες, 2 ποτήρια καφέ και 1 μπουκάλι νερό.

Κατόπιν ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Τακουρίδης, συνοδευόμενος από παράγοντα του ΟΣΦΠ κινήθηκε προς την έξοδο, με σκοπό να δώσει δείγμα για αντιντόπινγκ κοντρόλ. Εκεί ήταν οπαδοί του ΟΣΦΠ, που τον εμπόδισαν και αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω. Στη συνέχεια μια διμοιρία ΜΑΤ, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο συνόδεψε την ομάδα του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια χωρίς κάποιο άλλο πρόβλημα».

Διαβάστε ακόμη...