Μετά τον Νικολιά, πήρε και Κρίστινσον ο Ολυμπιακός

Απο paok24.com: Δικαιώθηκαν οι αγώνες του Κούγια
Πηγή: paok24.com
Μετά τον Νικολιά, πήρε και Κρίστινσον ο Ολυμπιακός

Την πώληση του Όγκμουντουρ Κρίστινσον στον Ολυμπιακό, έναντι 400.000 ευρώ ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Παράλληλα στο πλαίσιο προφανώς των καλών σχέσεων των δύο ομάδων η ΑΕΛ θα μπορεί να αποκτήσει από τον Ολυμπιακό είτε ελεύθερους, είτε με μακροχρόνιο δανεισμό δύο παίκτες.

Ο Κρίστινσον έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά πριν λίγο καιρό έκλεισε στην ΑΕΛ για να πουληθεί στον Ολυμπιακό. Κοίτα να δεις πράγματα που συμβαίνουν...

Ο Ολυμπιακός μετά τον Νικολιά από τον ΠΑΣ Γιάννινα, παίρνει και τον Κρίστινσον από την ΑΕΛ, συνεχίζοντας τις μεταγραφές από ομάδες που έχει καλές σχέσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν σχετικής συμφωνίας ο διεθνής Ισλανδός τερματοφύλακας Όγκμουντουρ Κρίστινσον μεταγράφεται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η ΑΕΛ είχε αρκετές προτάσεις για τη μεταγραφή του Κρίστινσον, όμως ο ίδιος και οι εκπρόσωποι του κ.κ. Μπιτζίδης και Παπούλιας επέλεξαν τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό.

Ο Κρίστινσον επιθυμούσε διακαώς τη μεταγραφή του σε ομάδα είτε της Ελλάδος είτε του εξωτερικού, η οποία θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκά κύπελλα και η βέβαια συμμετοχή του Ολυμπιακό στο Champions League της επόμενης περιόδου απετέλεσε γι αυτόν πρόσθετο κίνητρο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτός της χρηματικής αποζημίωσης των 400.000€ θα έχει και την απόλυτη προτεραιότητα είτε και με ελευθέρας είτε με μακροχρόνιο δανεισμό για την απόκτηση 2 ποδοσφαιριστων από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Κρίστινσον είναι 31 ετών, έχει ύψος 1,93, έχει σπουδάσει νομικά, είναι υψηλού επιπέδου αθλητής και είχε ξεχωριστή καριέρα στην Εθνική Ισλανδίας, αλλά και στις ομάδες που αγωνίστηκε (Fram, Randers, Hammarby, Exelsior) και βέβαια στην ΑΕΛ, όπου υπήρξε βασικός και αναντικατάστατος στα 2 χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αλέξης Κούγιας τον ευχαριστούμε για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας τις 2 σεζόν που αγωνίστηκε μαζί μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχει τους στόχους του με τη νέα του ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...