Απόφαση για παιχνίδι με κόσμο!

Από inpaok.com : Στην απόφαση να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο, έστω και πιλοτικά, στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό προχώρησε η Super League, μετά στο σημερινό (6/7) Δ.Σ. του συνεταιρισμού.
Πηγή: inpaok.com
Απόφαση για παιχνίδι με κόσμο!

To συγκεκριμένο αίτημα θα αποσταλεί από την λίγκα στην αρμόδια Υγειονομική επιτροπή , η οποία και θα λάβει την σχετική απόφαση.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής:

Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό πρόγραμμα 8ης-10ης αγωνιστικής των Play Off.

Ομόφωνα αποφασίστηκε να εκκινήσει η διαδικασία προσκλήσεως υποβολής ενδιαφέροντος για την ασφαλιστική κάλυψη ποδοσφαιριστών ΠΑE-Μελών της Super League.

Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως αποσταλεί αίτημα προς το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ, κ. Γ. Μαυρωτά, ώστε οι έλεγχοι COVID-19, βάσει του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1, να είναι υποχρεωτικοί και όχι να συνίσταται η διενέργειά τους, όπως ισχύει μέχρι σήμερα.

Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως αποσταλεί αίτημα προς το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ, κ. Γ. Μαυρωτά για την πιλοτική εφαρμογή παρουσίας φιλάθλων στον αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ημέρας των Play Off.

Διαβάστε ακόμη...