Η… αντεπίθεση του Ντεσπόντοφ

Εκ των πρωταγωνιστών στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ δεδομένου πως έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με φόντο την 20η αγωνιστική της Super League σε ένα άκρως κομβικό μομέντουμ με το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου να προσανατολίζεται στη διατήρηση των ηνίων της βαθμολογικής κατάταξης του ελληνικού πρωταθλήματος.
Πηγή: forzaonline.gr
Η… αντεπίθεση του Ντεσπόντοφ

Αφορμή δοθείσης από τους τρεις βαθμούς που απέσπασε ο ΠΑΟΚ αυξάνοντας τη διαφορά από τους συνδιεκδικητές του, ο Βούλγαρος διεθνής εξτρέμ σε προσωπική του ανάρτηση δημοσίευσε τα δύο τέρματα που σημείωσε επισημαίνοντας πως «περνάμε στην... αντεπίθεση». Δείτε παρακάτω τη δημοσίευσή του στα κοινωνικά δίκτυα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μιλώντας στο FORZAonline κατόπιν λήξης της αναμέτρησης, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ εμφανίστηκε άκρως ικανοποιημένος αναφορικά με την εμφάνιση που κατέθεσε και επί της ουσίας εξασφάλισε τη νίκη των «ασπρόμαυρων», ωστόσο, υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως «ο Τάισον πρέπει να πάρει ίσως το περισσότερο βραβείο του MVP, γιατί ήταν εξαιρετικός σήμερα, δίνοντας μου δύο ασίστ».

Ορμώμενος δε από την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη φρόντισε να επισημάνει εκ νέου πως έχει εγκλιματιστεί πλήρως στα νέα δεδομένα, στο περιβάλλον που συνάντησε εδώ, τονίζοντας πως «είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, που έχω αυτούς τους συμπαίκτες, είναι μια σωστή επιλογή για, είναι μια φανταστική ομάδα, ο προπονητής δίνει πολλές ευκαιρίες κάτι που είναι πολύ σημαντικό».

Διαβάστε ακόμη...