ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Η πρώτη μεγάλη και ιστορική μάχη της σεζόν έφτασε!

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός τίθενται αντιμέτωποι στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Women's Football League, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς την έκβαση του πρωταθλήματος.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Η πρώτη μεγάλη και ιστορική μάχη της σεζόν έφτασε!

Η ώρα του σπουδαιότερου αγώνα της σεζόν (σχεδόν) έφτασε! ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κοντραρίζονται στους Νέους Επιβάτες (13/1 - 13:45, Live από το SDNA), για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο καθένας θέλει τη νίκη για διαφορετικούς λόγους αλλά με κοινό στόχο: Την κατάκτηση του τίτλου!

Ο Δικέφαλος του Βορρά (36-2 γκολ), που μετρά 18 πρωταθλήματα και έχει βάλει πλώρη για την κατάκτηση των κεκτημένων και το 19ο, βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμογίας με 30 βαθμούς και 10 νίκες σε ισάριθμα ματς, έχοντας περάσει από δύσκολες έδρες όπως αυτές του ΟΦΗ και του Ρεθύμνου, ενώ κέρδισε την ΑΕΚ στην έδρα του με 1-0 χάρη σε γκολ της Καλέση. Το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη βρίσκεται στο +5 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και με νίκη αυξάνει εν πολλοίς τις πιθανότητές του για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, που φυσικά αποτελεί πάντα αυτοσκοπός για τις «ασπρόμαυρες».

 

Οι «ισόβιες πρωταθλήτριες», προέρχονται από την απόδραση στο Περιστέρι, επικρατώντας με 1-2 απέναντι στις Νέες Ατρομήτου και μάλιστα με 10 παίκτριες για αρκετή ώρα, δείχνοντας το μέταλλό τους σε ακόμη ένα παιχνίδι. Πρώτη σκόρερ της ομάδας η Έμιλι Χέλμβαλ, η οποία έχει πετύχει ήδη 9 τέρματα και στοχεύει σε ακόμη περισσότερα.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός (32-3 γκολ) που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στην πρώτα κατηγορία, έχει κάνει ήδη αίσθηση με τις μεταγραφές που πραγματοποίησε αλλά και την εικόνα του έως τώρα. Βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 25 πόντους (ήττα από ΟΦΗ, ισοπαλία με Αστέρα Τρίπολης) και δείχνει ικανός με ένα μεγάλο διπλό να βάλει... φωτιά στην μάχη του τίτλου.

 

Με αλλαγή προπονητή και τον κόουτς Ρούβαλη πλέον στο τιμόνι, το 12-0 απέναντι στις Ελπίδες Καρδίτσες που έγραψε ρεκόρ για το τμήμα αλλά και την ενίσχυση του Γενάρη με Σπυριδωνίδου και Γκραντ, η ψυχολογία αλλά και η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη. Πρώτες σκόρερ του «τριφυλλιού» οι Κανέλλου και Ντόμοντ με πέντε τέρματα, για μία ομάδα με μεγάλο επιθετικό πλουραλισμό, όπως και ο ΠΑΟΚ.

Το εν λόγω παιχνίδι, αποτελεί ίσως το σπουδαιότερο που θα έχει γίνει στο γυναικείο ποδόσφαιρο της χώρας (αναμένεται να ακολουθήσουν πολλά) βάσει ονομάτων αλλά και δυναμικής, και όπως είναι λογικό τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει και την βοήθεια των φιλάθλων του, που έχουν κινητοποιηθεί ήδη για την αναμέτρηση στους Νέους Επιβάτες, κάτι που φυσικά μαζί με την παρουσία των φίλων του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια της ομάδας τους αυξάνει την ποιότητα και δημοφιλία του προϊόντος που με την παρουσία της ΑΕΚ και του Αστέρα Τρίπολης, έχει ανέβει αισθητά.

Διαβάστε ακόμη...