«Ξεμπρόστιασε» Ολυμπιακό, διαιτητή και VAR!

Από paok24.com: 17 Οκτωβρίου 2022. Σαν σήμερα, πριν από ακριβώς έναν χρόνο. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και φεύγει με το "διπλό", με σκορ 2-1!
Πηγή: paok24.com
«Ξεμπρόστιασε» Ολυμπιακό, διαιτητή και VAR!

Ο Δικέφαλος έδειξε με το... καλημέρα τις προθέσεις του και στο 9΄ πήρε κεφάλι στο σκορ με αυτογκόλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ύστερα από κόρνερ του Μάριου Τσαούση, με τους Πειραιώτες να ισοφαρίζουν στο 47΄ με κεφαλιά του Χάμες Ροντρίγκες, σε σέντρα του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Το 1-1 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου από τη στιγμή που ο Μπακαμπού δεν ευστόχησε στο 41΄ απέναντι από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, με τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ στο 56΄ με τον Κάλεντ Νάρεϊ, από ασίστ του Λευτέρη Λύρατζη!

Στα "καπάκια", ο Γκάρι Ροντρίγκες έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει ξανά για τον Ολυμπιακό, ενώ στο 61΄ ο Λετονός Αντρίς Τρεϊμάνις έδειξε πέναλτι σε "γκρέμισμα" του Νέλσον Ολιβέιρα από Τζολάκη και Μπα! Ωστόσο, κόντρα σε κάθε ποδοσφαιρική λογική, ο Πορτογάλος VARίστας Πινέιρο, διαφώνησε με τον Τρεϊμάνις και τον φώναξε για εξέταση της φάσης, με τον Λετονό να συμφωνεί τελικά μαζί του!

Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ άντεξε μέχρι το φινάλε και πήρε το "διπλό", κυριολεκτικά κόντρα σε όλους!

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ρέαμπτσουκ, Παπασταθόπουλος, Μπα (84′ Ουί Τζο Χουάνγκ), Βρουσάι, Εμβιλά, Ιν. Χουάνγκ, Αγκ. Καμαρά (65′ Μασούρας), Χάμες (71′ Βαλμπουενά), Γκάρι (71′ Ελ Αραμπί), Μπακαμπού.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Τσαούσης (70′ Σάστρε), Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Λύρατζης, Κούρτιτς, Ντάντας (90′ Σβαμπ), Ελ Καντουρί, Αουγκούστο (84′ Φιλίπε Σοάρες), Νάρεϊ, Ολιβέιρα.

Διαβάστε ακόμη...