Επενδύει στο ταλέντο της Αποστολίας Ζορμπαλά ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ!

Από acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Αποστολία Ζορμπαλά, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Πηγή: acpaok.gr
Επενδύει στο ταλέντο της Αποστολίας Ζορμπαλά ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ!

Γεννημένη το 2008, η Αποστολία Ζορμπαλά αγωνίζεται ως γκαρντ και έχει ύψος 175cm.

Πρόκειται για μία άκρως ποιοτική προσθήκη, η οποία θα ενισχύσει τη προσπάθεια όλων των ηλικιακών ομάδων του ΠΑΟΚ, καθώς και της γυναικείας.

Η Αποστολία Ζορμπαλά έχει πολύτιμες εμπειρίες από το γυναικείο επίπεδο, καθώς την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τον Αστέρα Καβάλας στο πρωτάθλημα της Α2, σε πολύ νεαρή ηλικία. Είναι διεθνής με την Εθνική Παγκορασίδων.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Αποστολία Ζορμπαλά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι περήφανη που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος όπως ο ΠΑΟΚ έδειξε το ενδιαφέρον του για μένα. Είναι κάτι που ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά και υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να δικαιώσω όλους όσους πίστεψαν σε εμένα. Η μετακίνηση μου αυτή στον ΠΑΟΚ κλείνει μια πολύ καλή μπασκετική χρονιά που περιείχε τη συμμετοχή μου στην Α2 και τη συμμετοχή μου στην Εθνική Ελλάδος. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο μου Αστέρα Καβάλας, τους προπονητές μου και ιδιαίτερα τον κόουτς Δημήτρη Αϊβαζίδη που τα τελευταία χρόνια με βοήθησε να φτάσω σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου και την οικογένεια μου που με στήριξαν
και με στηρίζουν σε κάθε φάση της ζωής μου εντός και εκτός γηπέδου».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Αποστολία!

Διαβάστε ακόμη...