Τι θέλει ο Πούκι;

Από paok24.com: Ότι ισχύει για τον Φινλανδό επιθετικού...
Πηγή: paok24.com
Τι θέλει ο Πούκι;

Είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ έχει ως πρώτη προτεραιότητα στον μεταγραφικό του σχεδιασμό την απόκτηση κεντρικού επιθετικού, σε μια θέση που οι «ασπρόμαυροι» δυσκολεύτηκαν την τελευταία διετία.

Ένα από τα ονόματα που έχουν γραφτεί το προηγούμενο διάστημα, είναι αυτό του Φινλανδού, Τεέμου Πούκι, με τον ποδοσφαιριστή να μένει ελεύθερος από την αγγλική Νόριτς. Πράγματι, ο Πούκι βρέθηκε στις λίστες του ΠΑΟΚ και απασχόλησε τον Δικέφαλο του Βορρά. Ποια είναι όμως τα «θέλω» του; Ο Πούκι ζητά τριετές συμβόλαιο και ετήσιες απολαβές ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Στον ΠΑΟΚ έχουν γνωστοποιηθεί οι επιθυμίες του παίκτη, ο οποίος εξετάστηκε, αλλά για αρκετούς λόγους φαίνεται να...χάνει έδαφος η περίπτωση του και να έχουν μπει άλλες προτεραιότητες για τους «ασπρόμαυρους».

Διψήφιες σε γκολ όλες οι χρονιές του στη Νόριτς, με τον 33χρονο να έχει κλείσει την περσινή σεζόν έχοντας σκοράρει 10 φορές σε 43 παιχνίδια. Μοίρασε και 8 ασίστ. Πέρυσι 41 παιχνίδια με 11 γκολ και 4 ασίστ. Τη σεζόν 2020/21 πραγματοποίησε μια από τις πιο παραγωγικές του, σκοράροντας 26 γκολ σε 42 παιχνίδια ενώ μοίρασε και 4 ασίστ. Έντεκα γκολ την αμέσως προηγούμενη χρονιά και τη σεζόν 2018/19 έσπασε τα κοντέρ στην Championship με 30 γκολ και 10 ασίστ σε 46 παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...