Ένας ακόμη μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ

Από paok24.com; Μέσα από το PAOK24 έχετε ενημερωθεί για τις πρώτες μεταγραφικές αποφάσεις που έχουν ληφθεί και έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Ένας ακόμη μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ

Θυμίζουμε ότι οι πρώτοι στόχοι που μπήκαν αφορούσαν δύο τομείς:

– Την αδιαμφισβήτητη ποιότητα και προσωπικότητα που θα έχουν οι παίκτες

– Την ταχύτητα υλοποίησης στην ολοκλήρωση των συμφωνιών

Όλα αυτά σχετίζονται ιδιαίτερα με τις 3-4 πρώτες μεταγραφικές ανάγκες που όλοι γνωρίζουν ότι αφορούν: Τον πρώτο φορ, τον αριστερό μεσοεπιθετικό, τον χαφ του άξονα και τον αριστερό μπακ. Έτσι θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ και μετέπειτα θα ακολουθήσει ο δεύτερος κύκλος ενίσχυσης με τα άλλα κενά που πρέπει να καλυφθούν.

Όπως όλα δείχνουν προκύπτει άλλο ένα στοιχείο που για συγκεκριμένες θέσεις και ειδικά στο κέντρο. προστίθεται στα παραπάνω.

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να αποκτήσει πιο γρήγορους και ταχυδυναμικούς παίκτες που θα του αλλάξουν σε ένα βαθμό την φιλοσοφία και την εικόνα.

Ειδικά για το κέντρο και τον μεσοαμυντικό στον άξονα το στοιχείο θεωρείται απαραίτητο, ενώ κάτι τέτοιο ισχύει για τον μεσοεπιθετικό και όχι μόνο.

Σύντομα, όλα θα φανούν και θα αποδειχθούν, αφού σε αυτή τη φάση όλοι περιμένουν ανακοινώσεις. Αργότερα, τα περισσότερα με την εικόνα της ομάδας θα πρέπει να φανούν και στο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη...