Δεν τους κουνάνε από την κορυφή

Από paok24.com:Ποδόσφαιρο γυναικών, χάντμπολ γυναικών, πάλη. Τρία αθλήματα στα οποία ΠΑΟΚ και κορυφή έχουν γίνει έννοιες ταυτόσημες τα τελευταία χρόνια!
Πηγή: paok24.com
Δεν τους κουνάνε από την κορυφή

Τρία αθλήματα στα οποία ο Δικέφαλος έχει καταφέρει να γράψει χρυσές σελίδες και να χτίσει τη δική του αυτοκρατορία, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής εντός των συνόρων.

Τα ασπρόμαυρα τμήματα κατάφεραν και τη φετινή σεζόν να χαρίσουν μεγάλες επιτυχίες στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και τους φίλους του συλλόγου και βάζουν ήδη πλώρη για να τις επαναλάβουν και τη νέα αγωνιστική χρονιά!

Το ποδόσφαιρο γυναικών του ΠΑΟΚ πρόσθεσε στη συλλογή του το 18ο πρωτάθλημα στην ιστορία του και συνεχίζει την παντοδυναμία του στο άθλημα.

Το 2002 ο Δικέφαλος κατέκτησε το παρθενικό του πρωτάθλημα. Ακολούθησαν 8 σερί πρωταθλήματα από το 2006 έως το 2013, με τις Αμαζόνες Δράμας να διακόπτουν το... τρένο του ΠΑΟΚ.

Και από τότε οι «ασπρόμαυρες» έβαλαν στόχο να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και τα κατάφεραν! Από το 2015 και έως σήμερα είναι διαρκώς στην κορυφή, φτάνοντας πλέον στις 9 σερί κατακτήσεις.

Ο ΠΑΟΚ έχει στο παλμαρέ του και 6 κύπελλα Ελλάδας, αριθμός που φυσικά θα ήταν μεγαλύτερος εάν δεν υποβαθμίζονταν ο θεσμός τα τελευταία χρόνια.

Η παντοδυναμία του ΠΑΟΚ αποτυπώνεται και στους 88 σερί αγώνες αήττητο σερί που έτρεχαν οι ασπρόμαυρες και που διακόπηκε πριν από λίγες εβδομάδες με την ήττα στον Εργοτέλη.

Τη δική του ιστορία και στο χώρο του γυναικείου χάντμπολ συνεχίζει να γράφει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος έφτασε τις τέσσερις σερί κατακτήσεις πρωταθλημάτων και τις έξι συνολικά!

Ισάριθμα είναι και τα κύπελλα που έχει στην τροπαιοθήκη του.

Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον (μαζί με ΓΕ Βέροιας και Ορμή Πάτρας) στη δεύτερη θέση των ομάδων με τους περισσότερους τίτλους στο πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος με τα 6 του πρωταθλήματα βρίσκεται στα μισά του δρόμου για να φτάσει στα 12 της Αναγέννησης Άρτας.

Τι να πει κανείς για την πάλη του ΠΑΟΚ;

Οι τίτλοι τα τελευταία χρόνια τα λένε όλα!

Ο Δικέφαλος από το 2017 και έως σήμερα, κόντρα σε όλους και σε όλα, έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην κορυφή και να φτάσει ήδη τα 7 πρωταθλήματα Ελλάδας!

Μια επίδοση που αναμένεται φυσικά να ανέβει τα επόμενα χρόνια εάν αναλογιστούμε τις τεράστιες επιτυχίες που σημειώνουν οι υποδομές του συγκεκριμένου τμήματος και τις «φουρνιές» πρωταθλητών που έρχονται.

Διαβάστε ακόμη...