Το σοκ του Τάισον (pics)

Από paok24.com: Δύσκολη στιγμή για τους "ασπρόμαυρους"...
Πηγή: paok24.com
Το σοκ του Τάισον (pics)

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κλείσει τη σεζόν όπως ήθελε και η ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, βρήκε τους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" να αποχωρούν απογοητευμένοι από το γήπεδο.

Οι "ασπρόμαυροι" εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και για μία ακόμη φορά, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους, με την ΑΕΚ -στον αντίποδα- να είναι αποτελεσματική και να χαμογελάει στο φινάλε.

Μία από τις πιο δυνατές εικόνες μετά το φινάλε και το τελευταίο σφύριγμα του Φέλιξ Μπριχ, ήταν αυτή του Τάισον, που για αρκετά λεπτά έμοιαζε "παγωμένος".

Ο Βραζιλιάνος στάθηκε για περισσότερα από 15 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, όρθιος, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει όσα έγιναν στον τελικό και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν κοντά του τόσο συμπαίκτες του, όσο και μέλη του προπονητικού τιμ, στεκόταν σοκαρισμένος.

Ο Τάισον έμοιαζε να αδυνατεί να πιστέψει τον τρόπο, με τον οποίο χάθηκε ο τελικός για τον ΠΑΟΚ, για να αποχωρήσει κι αυτός μετά, μαζί με τους υπόλοιπους.

Λίγο πιο δίπλα ήταν ο Ίνγκασον μαζί με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και προσπαθούσαν κι αυτοί από τη δική τους μεριά να καταλάβουν το τι συνέβη, σε μία δύσκολη βραδιά για όλους...

Διαβάστε ακόμη...