«Σαρανταρίζει» ο Κοτάρσκι!

Από paok24.com : Το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι θα “γράψει” καλώς εχόντων των πραγμάτων άλλη μία συμμετοχή κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ!
Πηγή: paok24.com
«Σαρανταρίζει» ο Κοτάρσκι!

Αυτή, θα είναι αισίως η 40η φετινή του Κροάτη τερματοφύλακα σε επίσημο παιχνίδι του Δικεφάλου, με τον 23χρονο να έχει απουσιάσει μόνο από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (2-2) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (0-0) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, τον αγώνα – ρεβάνς με την Καλαμάτα στην Τούμπα (2-0) και την ρεβάνς με τη Λαμία (1-1), επίσης στην Τούμπα.

Σε κάθε περίπτωση, με 28 συμμετοχές την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Γκόριτσα, ο Κοτάρσκι διανύει την πλέον “γεμάτη” χρονιά της έως τώρα καριέρας του, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 18 από τα 39 παιχνίδια που αγωνίστηκε, ενώ συνολικά έχει δεχθεί 34 τέρματα, δηλαδή μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα του 0,87 φορές ανά ματς!

Όπως και αν δει πάντως κανείς τη συνολική εικόνα του Κροάτη στην πρώτη του χρονιά στον Δικέφαλο, το πρόσημο είναι ασφαλώς θετικό, έχοντας συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2026…

Διαβάστε ακόμη...