Ζίβκοβιτς: Ανεβασμένος στο πιο κρίσιμο σημείο

Απο paok24.com: Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον καλό Ζίβκοβιτς για τους δυο τελικούς
Πηγή: paok24.com
Ζίβκοβιτς: Ανεβασμένος στο πιο κρίσιμο σημείο

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς φαίνεται να είναι σε φόρμα το τελευταίο διάστημα, με τον 26χρονο Σέρβο να δίνει πολύτιμες λύσεις στον ΠΑΟΚ στα Play-Off της Stoiximan Super League.

O εξτρέμ του Δικεφάλου έχει πετύχει 3 τέρματα και όλα έχουν χαρίσει νίκες ή έχουν ανοίξει το δρόμο για το τρίποντο στο σύνολο του Λουτσέσκου. Σκόραρε στα δυο παιχνίδια με τον Άρη, στις ανατροπές του ΠΑΟΚ, το νικητήριο γκολ των αναμετρήσεων, ενώ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό. Παράλληλα, είχε την ασίστ του πρώτου γκολ, στην νίκη με 4-2 κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, στην Τούμπα.

Σε μια περίοδο που ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αρκετά, με διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, ο Ζίβκοβιτς βοήθησε στο να κρατηθεί ζωντανό το κυνήγι της τρίτης θέσης. Ειδικά, με τις απουσίες, τους τραυματισμούς και το ντεφορμάρισμα κάποιον παικτών, οι λύσεις του Σέρβου ήταν πολύτιμες.

Με δυο τελικούς να απομένουν για τους «ασπρόμαυρους», σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τον καλό Ζίβκοβιτς προκειμένου να πετύχει τους στόχους του.

Είναι άλλωστε αμφίβολη η παρουσία του Τάισον, είναι οριστικά εκτός ο Νάρεϊ, ψάχνει να βρει τα πατήματα του ο Κωνσταντέλιας ενώ και οι Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ρικάρντο δεν έχουν συνεισφέρει αρκετά.

Διαβάστε ακόμη...