Αισιοδοξία για δύο ενόψει Ολυμπιακού!

Από paok24.com: "Πάντα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Ολυμπιακό και περιμένω 1-2 επιστροφές στην προπόνηση της Τετάρτης για αυτό το ματς» τόνισε μεταξύ άλλων χθες ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Πηγή: paok24.com
Αισιοδοξία για δύο ενόψει Ολυμπιακού!

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι δύο ποδοσφαιριστές που περιμένει στην αυριανή προπόνηση ο προπονητής του Δικεφάλου, είναι οι Ίνγκι Ίνγκασον και Ντόουγκλας Αουγκούστο, με αμφότεροι να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες ημέρες και να βρίσκονται στον... προθάλαμο της επιστροφής τους στο κανονικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει μεν αισιοδοξία και για τον Τάισον όμως αυτή δεν είναι τόσο μεγάλη συγκριτικά με την κατάσταση των Ίνγκασον και Αουγκούστο, ενώ στην αυριανή προπόνηση θα γίνει νέα εκτίμηση της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι Γιοάν Σάστρε και Νέλσον Ολιβέιρα.

Το... γενικότερο πλάνο πάντως είναι ένα! Και οι πέντε ποδοσφαιριστές να είναι απόλυτα έτοιμοι να αγωνιστούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, όποτε και οπουδήποτε διεξαχθεί!

Διαβάστε ακόμη...