Αλλαγή σκυτάλης στον ΑΣ ΠΑΟΚ

Από forzaonline.gr: Όλα δείχνουν ότι πάμε σε αλλαγή σκυτάλης στον ΑΣ ΠΑΟΚ, καθώς φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου η αποχώρηση του Θανάση Κατσαρή από την ηγεσία του Συλλόγου, ο οποίος θα αλλάξει σελίδα.
Πηγή: forzaonline.gr
Αλλαγή σκυτάλης στον ΑΣ ΠΑΟΚ

Τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις με τον Αντώνη Τσαλόπουλο, έναν από τους ανθρώπους που υποστηρίζουν οικονομικά αρκετά τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ, προκειμένου να θέσει αυτός υποψηφιότητα για να αναλάβει τα ηνία του Συλλόγου και να τον οδηγήσει στη νέα εποχή.

Εννοείται πως εφόσον παραιτηθεί η διοίκηση του Θανάση Κατσαρή ο Σύλλογος θα πάει σε εκλογές, ωστόσο υπάρχει η τάση μέσα στον Ερασιτέχνη να προετοιμαστεί η επόμενη μέρα, έτσι ώστε να υπάρχει μια ομαλή μετάβαση και να μην υπάρξουν αναταράξεις.

Ο Θανάσης Κατσαρής έχει εμφανίσει σημάδια κόπωσης τα τελευταία ένα δύο χρόνια, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο, άλλωστε όπως η οικογένεια του ΠΑΟΚ γνωρίζει, δεν είναι ένας απλός πρόεδρος – διεκπεραιωτής, αλλά κι ένας άνθρωπος, ο οποίος στηρίζει οικονομικά τμήματα του Συλλόγου κι όλα αυτά τα χρόνια κράτησε τα περισσότερα σε υψηλό επίπεδο, διεκδικώντας και κερδίζοντας πολλούς τίτλους και πάνω απ΄ όλα, κρατώντας τον Ερασιτέχνη "καθαρό", χωρίς χρέη και μακριά από καταστάσεις που "έπνιξαν" άλλους Συλλόγους.

Από την ώρα που ωρίμασαν οι συνθήκες, ο Κατσαρής ξεκίνησε συζητήσεις με τον Τσαλόπουλο, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύεται, είναι δεκαετίες κοντά στον Σύλλογο, τα τελευταία χρόνια στηρίζει οικονομικά και φαίνεται πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις να πάει ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επόμενη μέρα, χωρίς αναταράξεις.

Φυσικά, εφόσον παρθεί η απόφαση να παραιτηθεί ο Κατσαρής, θα συγκληθεί γενική συνέλευση και θα προκηρυχθούν εκλογές.

ΓΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ

Ο Θανάσης Κατσαρής είναι πια ένα σημαντικό κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του ΠΑΟΚ! Πρόεδρος του ΑΣ από το 1997, όταν διαδέχτηκε τον Απόστολο Αλεξόπουλο, συμπλήρωσε 25 χρόνια στην ηγεσία του Ερασιτέχνη, που ένας από τους πιο νοικοκυρεμένους και πετυχημένους συλλόγους στην Ελλάδα.

Ο 74χρονος, πλέον, παράγοντας, παρέλαβε 8 τμήματα και ένα ιδιόκτητο γήπεδο, την Τούμπα, και όταν αποφασίσει να φύγει, θα έχει αφήσει υπερτριπλάσια τμήματα, τα περισσότερα με πρωταγωνιστικό ρόλο, και δύο γήπεδα, την Τούμπα και το PAOK Sports Arena, το οποίο ολοκληρώθηκε και εγκαινιάστηκε επί των ημερών του.

Διαβάστε ακόμη...