Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-ΑΟ ΡΕΑ

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Λευτέρη Κανάτα, της Θωμαής Βαρδαλή, της Φανής Δοϊρανλή, της Κωνσταντίνας Στράντζαλη και της Εσέ Ακίντα μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί της ΡΕΑ με 4-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play-Off της Women's Football League.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-ΑΟ ΡΕΑ

Λευτέρης Κανάτας:

«Καταρχάς να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της ΡΕΑ, είναι ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο μας έβαλε δύσκολα και στις δύο αναμετρήσεις. Στον σημερινό αγώνα, ίσως η κόπωση των αντιπάλων στο δεύτερο ημίχρονο να έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε εμείς να σκοράρουμε τρία τέρματα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια, είναι η δεύτερη χρονιά για μένα στον πάγκο του ΠΑΟΚ αλλά τα συγχαρητήρια πάνε στις πρωταγωνίστριες οι οποίες είναι οι παίκτριες. Ο στόχος της Διοίκησης του Δικεφάλου είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ο προσωπικός μου στόχος αλλά και των παικτριών και της διοίκησης φυσικά, είναι η εξέλιξη των αθλητριών μας, η ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστριών αλλά και το αήττητο. Επομένως πρέπει να βρίσκουμε συνέχεια κίνητρα, για να κρατάμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Το κίνητρο για τα εναπομείναντα δύο παιχνίδια είναι η κατάκτηση του αήττητου Πρωταθλήματος, θα παλέψουμε για τη νίκη και στους δύο αγώνες».

Θωμαή Βαρδαλή:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το σημερινό αποτέλεσμα και την μαθηματική κατάκτηση του Πρωταθλήματος, αποδείξαμε για άλλη μία χρονιά πως με το νεαρό μέσο όρο της ομάδας και τις προσθήκες οι οποίες έγιναν, το μέταλλο του Πρωταθλητή δεν έφυγε από πάνω μας. Στην αρχή της χρονιάς ακούσαμε πολλά, εμείς ξέρουμε πάντα να απαντάμε στο γήπεδο και για άλλη μία χρονιά το κάναμε με επιτυχία. Όμως συνεχίζουμε, έχουμε μπροστά μας άλλα δύο παιχνίδια και στόχος μας είναι το αήττητο Πρωτάθλημα. Η κατάκτηση του χρυσού παπουτσιού είναι ένας προσωπικός μου στόχος τον οποίο όμως δεν σκεφτόμουν στην αρχή της χρονιάς, περισσότερο σκέφτομαι να βοηθάω την ομάδα μου όπως μπορώ είτε με ασίστ είτε με γκολ. Φέτος ήταν μία καλή χρονιά για εμένα, φυσικά θα πάω να κατακτήσω και αυτόν τον προσωπικό στόχο μαζί με το Πρωτάθλημα».

Φανή Δοϊρανλή:

«Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι δοκιμαστικά σε πολλές θέσεις, στο τέλος της χρονιάς καθιερώθηκα σαν στόπερ και φέτος έπαιξα εκεί για όλη την σεζόν. Η δική μου πρόθεση είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει τίτλους και όσο αυτό συμβαίνει είμαστε χαρούμενοι. Δεν είναι εύκολο να σηκώσεις το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ, από την στιγμή που θα είσαι στην ομάδα οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες. Πρέπει κατευθείαν να μπαίνεις σε αυτή την νοοτροπία, όσο μπορούμε οι πιο έμπειρες βοηθάμε τις νεαρότερες παίκτριες σε αυτό το κομμάτι. Δημιουργούμε νοοτροπία νικητή στα αποδυτήρια, ωστόσο θεωρώ πως το ταλέντο των κοριτσιών είναι αυτό το οποίο τις ξεχωρίζει και μπορούν να βοηθούν την ομάδα να κατακτά τίτλους».

Κωνσταντίνα Στράντζαλη:

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμένα λόγω του τραυματισμού, είμαι πολύ χαρούμενη για το ότι μπόρεσα έστω και στα τελευταία παιχνίδια να ενταχθώ στην ομάδα, στην αρχή με λιγότερο χρόνο και τώρα να μπορώ να παίξω σχεδόν σε ολόκληρο αγώνα. Θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο και ένα τεράστιο ευχαριστώ πρώτα απ' όλα στην διοίκηση γιατί είναι δίπλα μας και μας στηρίζει κάθε χρονιά, στις συμπαίκτριες μου και στο προπονητικό τιμ. Ένιωσα πάρα πολύ όμορφα στους πανηγυρισμούς αν και περιμένουμε την φιέστα όταν ολοκληρωθεί και επίσημα το Πρωτάθλημα, θυμήθηκα πως με βρήκε πέρυσι το τέλος της σεζόν και πως με βρήκε φέτος. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια σε όλες!».

Έσε Ακίντα:

«Πήγαμε μακριά, μας βοήθησε ο θεός και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα το οποίο αξίζαμε 100%!».

Διαβάστε ακόμη...