Προτάθηκε ο Πέλκας, δεν υπάρχει επίσημη πρόταση

Από paok24.com:Η ποδοσφαιρική σεζόν οδεύει προς το τέλος της και τα πρώτα ονόματα που αφορούν την μεταγραφολογία του ΠΑΟΚ έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τόσο της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.
Πηγή: paokday.gr
Προτάθηκε ο Πέλκας, δεν υπάρχει επίσημη πρόταση

Ένα από τα πρώτα ονόματα τα οποία μία παίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι αυτού του παλιού γνώριμου του "δικέφαλου του βορρά" του Δημήτρη Πέλκα, που αναμένεται να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι καθώς η Φενέρμπαχτσε δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο του.

Η συγκεκριμένη απόφαση της τουρκικής σου ομάδας έδωσε την δυνατότητα στους εκπροσώπους του πρώην παίκτη του δικεφάλου να τον προτείνουν σε διάφορους συλλόγους και ένας από αυτούς ήταν και ο ΠΑΟΚ.

Επί της ουσίας σου όμως απλά ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε στους ασπρόμαυρους χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση η επαφή για πιθανή συνεργασία στο μέλλον.

Κάτι που το επιβεβαιώνει και ο ίδιος με τις τελευταίες του δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης λέγοντας: "Με τον Ραζβάν, πριν από πέντε μήνες που είχα ένα τραυματισμό ειχαμε βρεθεί. Και έκανα θεραπεία με τον Σάκη Καπούλα που είναι άρρωστος ΠΑΟΚτσής και είναι ο μόνος που ξέρω πως την ημέρα που έφυγα από τον ΠΑΟΚ για να πάω στην Φενερ του το είπα την τελευταία στιγμή. Ήταν από τους μόνους που έκλαιγε κανονικά. Και για την ερώτηση σας, όταν είχα έρθει στη Θεσσαλονίκη, είχαμε επαφές με τον Λουτσέσκου. Δεν έχουμε ακόμη πει κάτι το ουσιαστικό. Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση. Θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του".

Διαβάστε ακόμη...