Τα δεδομένα για ΠΑΟΚ-Σκρεντάου

Από forzaonline.gr:Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ έχει πάρει για τα καλά... φωτιά, με την ομάδα του Δικεφάλου να προσπαθεί να κλείσει τα κενά της, όσο πιο γρήγορα μπορεί.
Πηγή: forzaonline.gr
Τα δεδομένα για ΠΑΟΚ-Σκρεντάου

Ένα από τα κεφάλαια του σχεδιασμού της νέας ομάδας, αποτελεί φυσικά και ο Μαξίμ Σκρεντάου.

Ο Λευκορώσος κεντροδιαγώνιος ήρθε στη Θεσσαλονίκη στα μέσα της σεζόν που ολοκληρώθηκε, για να αντικαταστήσει το κενό που άφησε ο Ντέιβιντ Κόστα.

Ο Σκρεντάου ταίριαξε από την αρχή στην ομάδα και στα «θέλω» του Γιόσκο Μιλενκόσκι, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης δεν είχε κανένα παράπονο για την ζωή του στην πόλη και την ομάδα.

Οι δύο πλευρές δεν θα έλεγαν όχι για μια συνεργασία και τη νέα σεζόν, όμως υπάρχει ένα τεράστιο «αλλά» στη μέση.

Ο Σκρεντάου περιμένει από τον μάνατζέρ του πρόταση από την Ασία, όπου εκεί υπάρχουν τα μεγαλύτερα συμβόλαια στο βόλεϊ, ενώ ο ίδιος ο Σκρεντάου έχει παίξει ξανά εκεί.

Σε περίπτωση που έρθει πρόταση από εκεί και είναι κοντά στα «θέλω» του παίκτη, τότε ο Σκρεντάου θα αποχωρήσει από την Ευρώπη και θα πάρει ένα από τα «χρυσά» συμβόλαια της Ασίας, αν όμως δεν υπάρξει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα, τότε ο Λευκορώσος θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης και στον ΠΑΟΚ, αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του τμήματος.

Διαβάστε ακόμη...