Μένει ο Ντάντας!

Από paok24.com: Προς παραμονή ο Πορτογάλος μέσος μετά τις επαφές των δυο ομάδων ...
Πηγή: paok24.com
Μένει ο Ντάντας!

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό την προεργασία του για τις μεταγραφικές ενισχύσεις του καλοκαιριού, αλλά και τις ανανεώσεις των συμβολαίων. Μια από τις περιπτώσεις αφορά τον Τιάγκο Ντάντας, με τον Πορτογάλο χαφ να αγωνίζεται ως δανεικός από την Μπενφίκα, την φετινή σεζόν.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει τις επαφές με τους Πορτογάλους προκειμένου να διατηρήσει τον Ντάντας στο έμψυχο δυναμικό και την επόμενη χρονιά. Ενώ αρχικά η Μπενφίκα έψαχνε τρόπο να πουλήσει τον νεαρό μέσο, αυτό που προκύπτει τις τελευταίες ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, η στάση των «Λουζιτανών» έχει αλλάξει.

Συγκεκριμένα, ο Ρουί Κόστα φαίνεται να έχει δώσει το "οκ" στον Ζοσέ Μπότο προκειμένου ο Ντάντας να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης για ακόμη έναν χρόνο με δανεισμό. Σαφώς σε αυτό έχει συνδράμει και ο παίκτης, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Αυτό που μένει είναι το τυπικό των δυο ομάδων και οι όροι της συμφωνίας. Σε αυτούς, συμπεριλαμβάνεται και το αν θα μπει κάποια υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό πάντως που φαίνεται για την ώρα, είναι πως ΠΑΟΚ και Ντάντας θα συνεχίζουν μαζί και το 2023/24.

Διαβάστε ακόμη...