Πήρε την πρόκριση και τώρα… Περιστέρι!

Από acpaok.gr: Το 2-1 στην σειρά των παιχνιδιών κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς έκανε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, επικρατώντας στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο με 17-12, στο πλαίσιο του τρίτου παιχνιδιού των πλέι-οφ της φάσης 5-8 της Α1 Πόλο ανδρών.
Πηγή: acpaok.gr
Πήρε την πρόκριση και τώρα… Περιστέρι!

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αϊβαλιώτη, Κεχαλάρη, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδη, Χαραλαμπόπουλο, Πόλυ Προσινικλή και Κούπμαν.

Τα πρώτα λεπτά της πρώτης περιόδου ήταν αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες, οι οποίες έδωσαν μεγάλη βάση στα αμυντικά τους καθήκοντα. Ο Κεχαλάρης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 και αμέσως μετά ο Κούπμαν σκόραρε για το 2-1. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου οκταλέπτου ο Μιλάρντοβιτς διαμόρφωσε το σκορ σε 3-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo «πάτησε γκάζι». Ο Καπράγος βρήκε δίχτυα για το 4-2 και με τον Αϊβαλιώτη να «λέει όχι» στο σουτ των φιλοξενούμενων το σκορ έμεινε ως έχει. Ο Κούπμαν με δυνατό σουτ έκανε το 5-3, ενώ ο Μιλάρντοβιτς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-3. Ο Κεχαλάρης σκοράροντας και πάλι έκανε το 7-4, με το οποίο οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό του αγώνα.

Ο Δικέφαλος συνέχισε με τον ίδιο υψηλό τέμπο και στην τρίτη περίοδο. Με ένα σερί τριών τερμάτων από τους Κούμπαν, Κεχαλάρη και Κουγιούνη, οι «ασπρόμαυροι» απέκτησαν ένα προβάδισμα έξι γκολ φτάνοντας το σκορ στο 10-4. Ο Κούπμαν κάνοντας το 11-6, «έκλεισε» το τέταρτο οκτάλεπτο.

Στην τελευταία περίοδο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo κράτησε αμείωτο τον ρυθμό του, θέλοντας να κλειδώσει τη νίκη. Ο Λασκαρίδης σκόραρε για το 12-6 και λίγο αργότερα με τέσσερα συνεχόμενα τέρματα, δύο από τον Κούπμαν και ακόμα δυο απο τους Π. Προσινικλή και Λασκαρίδη, το σκορ πήγε στο 15-8. Ο Σάλεχ έβαλε και αυτός το όνομα του στην λίστα των σκόρερ κάνοντας το 16-9 και το 17-10 αντίστοιχα. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 17-12 και τον Δικέφαλο να περνά στην επόμενη φάση.

Το τμήμα πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ αφιερώνει τη νίκη στον φίλαθλο της ομάδας Γιαννάκη για τα 42α γενέθλια του

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, την Τετάρτη 3 Μαΐου, εκτός έδρας, απέναντι στο Περιστέρι, στο πλαίσιο του πρώτου παιχνιδιού των πλέι-οφ της φάσης 5-6 της Α1 Πόλο ανδρών.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-2, 4-2, 6-6

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...