Το απίθανο στατιστικό του «καυτού» Τζίμα!

Ο ΠΑΟΚ Β επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο, αφού κατάφερε να επικρατήσει με 1-4 κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας στο FC Arena, με τον Στέφανο Τζίμα να περνά ως αλλαγή στην ανάπαυλα και να «σφραγίζει» την αναμέτρηση, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανατροπή.
Πηγή: thessports.gr
Το απίθανο στατιστικό του «καυτού» Τζίμα!


Το wonderkid του Δικεφάλου σκόραρε δύο φορές και μοίρασε άλλες τόσες ασίστ για να σημαδέψει όσο κανείς άλλος την αναμέτρηση, την ώρα που συνεχίζει να προσθέτει επαγγελματικά γκολ στο παλμαρέ του, όντας μόλις 18 ετών!

Πιο συγκεκριμένα, έφτασε συνολικά τα έξι γκολ με τον ΠΑΟΚ Β στην Super League 2, μοιράζοντας και τρεις ασίστ, σε μόλις εννέα συμμετοχές και συνολικά 343 αγωνιστικά λεπτά!

Παράλληλα, έχει ήδη πετύχει το πρώτο του γκολ και με τη «μεγάλη» ομάδα του ΠΑΟΚ, για να σπάσει το ρεκόρ του θρυλικού Γιώργου Κούδα, και να γίνει ο νεότερος σκόρερ της ιστορίας της ομάδας.


Αν εστιάσουμε στον ΠΑΟΚ Β, παρά τις αρκετά λιγότερες συμμετοχές από τους περισσότερους, ο Τζίμας βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ με αυτά τα έξι γκολ, πίσω μόνο από τους Χατζηστραβό και Μπράντονιτς, που έχουν επτά και εννέα τέρματα αντίστοιχα.

Ο Χατζηστραβός τα έχει πετύχει αυτά σε 1024 λεπτά συμμετοχής, και ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός σε 1182.

Την ίδια ώρα, ο Στέφανος Τζίμας σκόραρε έξι φορές σε 343 λεπτά, δηλαδή στατιστικά πετυχαίνει ένα γκολ, κάθε 57,1 λεπτά που βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε ακόμη...