Κρούσεις ανανέωσης σε Ρένφρο και Πόλι

Από paok24.com: Μπορεί η έναρξη των πλέι οφ να πλησιάζει για τον ΠΑΟΚ, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας, προσπαθούν να κάνουν τον προγραμματισμό τους για την επόμενη σεζόν από νωρίς.
Πηγή: paok24.com
Κρούσεις ανανέωσης σε Ρένφρο και Πόλι

Με το κλίμα φέτος σχεδόν για όλη την ομάδα να είναι θετικό και με την τέταρτη θέση στην κανονική περίοδο, να είναι ήδη μία υπέρβαση για το φετινό ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Χατζόπουλος και οι συνεργάτες του, έχουν ήδη κάνει κάποιες «κρούσεις» για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, τόσο ο Νέιτ Ρένφρο, όσο και ο Τάιλερ Πόλι, έχουν στα χέρια του προτάσεις ανανέωσης για την επόμενη σεζόν από τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώτος, κάνει εξαιρετική σεζόν, με 8.1 πόντους και 5.9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, έχει αναδειχθεί πρώτος μπλοκέρ της Basket League και όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για το χαρακτήρα του, πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, που υπάρχει ιδιαίτερη ικανοποίηση.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανεβάσει το ποσό που του έδινε φέτος, προσπαθώντας να πείσει την πλευρά του Αμερικανού, ο οποίος είναι και ο ίδιος πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με το «Δικέφαλο του Βορρά».

Βέβαια, με τη χρονιά που έχει κάνει ο Ρένφρο και στη θέση που παίζει, φέρεται να έχει ήδη στα χέρια του προτάσεις, τόσο από εξωτερικό όσο και από Ελλάδα, ωστόσο σε αυτήν τη φάση, έχει επικεντρωθεί στις αναμετρήσεις των πλέι οφ με τον Προμηθέα.

Ανάλογη κίνηση έχει γίνει και για τον Τάιλερ Πόλι. Στη rookie σεζόν του στην Ευρώπη, ο 24χρονος φόργουορντ, έχει 7.2 πόντους μ.ο. καθώς και 44.4% στο τρίποντο, ενώ στον ΠΑΟΚ υπάρχει η πεποίθηση, ότι σε μία δεύτερη σεζόν, έχοντας ήδη ένα χρόνο εμπειρίας ευρωπαϊκού μπάσκετ στην πλάτη του, θα μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα του χρόνου.

Και σε αυτήν την περίπτωση, η πλευρά του παίκτη είναι ικανοποιημένη από τη φετινή συνεργασία, ενώ το θέμα της ανανέωσης του Πόλι, φαίνεται πιο εύκολο από αυτό του Ρένφρο, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Παραδοσιακά, ο Απρίλιος κι ο Μάιος, με τη σεζόν να ολοκληρώνεται, είναι περίοδος μεγάλης κινητικότητας στην Ευρώπη, ενόψει της επόμενης χρονιάς και στον ΠΑΟΚ, θέλουν να διατηρήσουν έναν κορμό, όπως έχει αναφέρει και ο Φώτης Τακιανός κατά καιρούς.

Διαβάστε ακόμη...