ΟΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Για το Game 1 της ημιτελικής φάσης της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στον Πειραιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 1 Απριλίου και ώρα 18:00, τον τοπικό ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή.
Πηγή: acpaok.gr
ΟΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ... έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με νίκη επί των Βριλησσίων, και τώρα στρέφει το βλέμμα του στις απαιτητικές «μάχες» των ημιτελικών, έχοντας το μειονέκτημα της έδρας.

Το σύνολο του Παναγιώτη Γούσιου προετοιμάζεται όλο αυτό τον καιρό γι' αυτές τις αναμετρήσεις, θέλοντας να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες προκειμένου να προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Απέναντί του, ο ΟΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, ο οποίος ολοκλήρωσε και εκείνος με νίκη την κανονική διάρκεια, επικρατώντας του Ζαφειράκη στη Νάουσα με 23-26.

Για το Game 1 της ημιτελικής φάσης απέναντι στον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Προετοιμαζόμαστε αρκετό καιρό με στόχο αυτή τη σειρά αγώνων. Γνωρίζουμε το βάθος και την ποιότητα του αντιπάλου, ωστόσο είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις, παρά το μειονέκτημα έδρας, την πρόκριση μας στους τελικούς του πρωταθλήματος».

Διαβάστε ακόμη...