ΠΑΟΚ: Κεφάλαιο Ίνγκασον – Κουλιεράκης

Από paok24.com: Τι κάνει η ομάδα του Λουτσέσκου αγωνιζόμενη με τους βασικούς κεντρικούς αμυντικούς;
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Κεφάλαιο Ίνγκασον – Κουλιεράκης

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα, το πιο φλέγον ερώτημα για τον ΠΑΟΚ στις μέρες που διανύουμε, έχει να κάνει με την συμμετοχή των Ίνγκι Ίνγκασον και Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ της Stoiximan Super League.

Οι δυο τους, είναι οι πρώτοι σε ιεραρχία για το κέντρο της άμυνας του Δικεφάλου, γι' αυτό και το PAOK24 σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα του συνόλου του Λουτσέσκου, με Ίνγκασον και Κουλιεράκη στα στόπερ.

Συνολικά, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί 29 φορές φέτος, την ώρα που ο νεαρός Χανιώτης μετρά 25. Από αυτές, τις 22 έχουν ξεκινήσει παρέα, στην βασική ενδεκάδα του Δικεφάλου.

Ο απολογισμός είναι 13 νίκες (59%), 8 ισοπαλίες (36%) και 1 μόλις ήττα (5%), αυτή με την ΑΕΚ στην OPAP Arena στις 30 Οκτωβρίου 2022. Στις ισοπαλίες μετράμε τα παιχνίδια με Άρη, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης στον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο είναι τα ματς με Ατρόμητο, ΟΦΗ (πάλι), Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι και ο επαναληπτικός προημιτελικός Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, στην πιο ανώδυνη ισοπαλία της σεζόν για τον ΠΑΟΚ, συνολικά.

Όσο αφορά τα τέρματα που έχει δεχτεί ο ΠΑΟΚ με Ίνγκασον και Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας, ο αριθμός φτάνει τα 10 γκολ σε 9 παιχνίδια. Παράλληλα, για 13 ματς ο Δικέφαλος έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Διαβάστε ακόμη...