Αγωνία για Κουλιεράκη!

Από paok24.com: Ξανά εκτός αποστολής για το φιλικό της Εθνικής με την Λιθουανία
Πηγή: paok24.com
Αγωνία για Κουλιεράκη!

Ανησυχία υπάρχει στις τάξεις του ΠΑΟΚ, με τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, να αποχωρεί από την σημερινή (26/3) προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος, λόγω ενοχλήσεων.

Ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός αποστολής και από το φιλικό με την Λιθουανία, την Δευτέρα 27 Μαρτίου, προκειμένου να προφυλαχθεί από κάποια πιο σοβαρή ζημιά. Εξαιρετικά άτυχος, καθώς είναι η δεύτερη φορά που το ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον καλεί και ο ίδιος βγάζει ενοχλήσεις. Υπενθυμίζουμε πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τον Κουλιεράκη τότε να χάνει τα ματς της Εθνικής, αλλά παράλληλα και αυτά με Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό, για την Stoiximan Super League.

Είναι, επομένως, ευκόλως κατανοητό, πως προκαλείται πονοκέφαλος στον Ράζβαν Λουτσέσκου, βλέποντας τον ποδοσφαιριστή του να αντιμετωπίζει θέμα, μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι-οφ, με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Αναμένεται η επιστροφή του παίκτη στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αξιολογηθεί εκ νέου η κατάσταση του και να προβεί -εάν χρειαστεί- στις απαραίτητες εξετάσεις. Το μόνο σίγουρο για την ώρα, είναι πως δημιουργούνται ερωτηματικά στο κέντρο της άμυνα του ΠΑΟΚ, πριν το κρίσιμο ματς με την Ένωση.

Διαβάστε ακόμη...