Η κοροϊδία με Κλάτενμπεργκ!

Από paok24.com:Το τελευταίο χρονικό διάστημα επιχειρείται τόσο από την ίδια την ΠΑΕ Ολυμπιακός όσο και από συγκεκριμένους δημοσιογραφικούς κύκλους μία προσπάθεια πίεσης προς την ΕΠΟ και κατ΄επέκταση την ΚΕΔ έτσι ώστε να έρθουν ελίτ διαιτητές στους αγώνες των πλέι οφ.
Πηγή: paok24.com
Η κοροϊδία με Κλάτενμπεργκ!

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Κώστας Καραπαππάς, έβγαλε και απειλητικό ύφος κατά τη διάρκεια δηλώσεών του σε ραδιοφωνικό σταθμό, λέγοντας συγκεκριμένα πως: «Πρέπει να ισχύσουν όσα έχουμε πει για ελίτ διαιτητές, αλλιώς θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα».

Η πλευρά του Ολυμπιακού αφήνει να εννοηθεί ότι πέρσι ο...δικός τους Μαρκ Κλάτενμπεργκ έφερνε κορυφαίους διαιτητές, που ανήκουν δηλαδή στην κατηγορία «ΕΛΙΤ» της UEFA, κάτι που το PAOK24 με αποδεικτικά στοιχεία και όχι αερολογίες, καταρρίπτει. Ανατρέχοντας κανείς στους ορισμούς των αγώνων των περσινών πλέι οφ διαπιστώνει ότι από τα 12 παιχνίδια που έδωσαν οι ομάδες του Big4 μεταξύ τους, μονάχα σε δύο αναμετρήσεις ο... εκλεκτός Άγγλος αρχιδιαιτητής έφερε ελίτ διαιτητή. Δύο από τα 12 κρίσιμα ματς!

Πιο συγκεκριμένα, στο αδιάφορο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (σ.σ. τελευταία αγωνιστική πλέι οφ) ορίστηκε ο Ιβάν Κρούζλιακ, ενώ την ίδια αγωνιστική ο Ντάνι Μακέλι ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια οι διαιτητές ανήκαν στην πρώτη και την δεύτερη κατηγορία της UEFA. Συνεπώς η επιχειρηματολογία του Ολυμπιακού σχετικά με τους... Ελίτ διαιτητές που δήθεν έφερε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής στα περσινά πλέι οφ πέφτει πανηγυρικά στο... κενό!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τους διαιτητές στα περσινά πλέι οφ:

1) ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Γιόργκεν Μπούρχαρντ (2η κατηγορία UEFA)

2) Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ιρφάν Πελίτο (1η κατηγορία UEFA)

3) Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Άγγελος Ευαγγέλου

4) ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Γκεόργκι Καμπάκοφ (1η κατηγορία UEFA)

5) ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Λουίς Γκοντίνιο (2η κατηγορία UEFA)

6) ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ιβάν Κρούζλιακ (ΕΛΙΤ)

7) Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Αλιγιάρ Αγκάγιερ (1η κατηγορία UEFA)

8) Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ρόι Ρεϊνσχρέιμπερ (1η κατηγορία UEFA)

9) Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έκμπερτ (1η κατηγορία UEFA)

10) ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ντάνι Μακέλι (ΕΛΙΤ)

11) ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ματέι Γιουγκ (1η κατηγορία UEFA)

12) Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Nίκολας Νταμπάνοβιτς (1η κατηγορία UEFA)

Διαβάστε ακόμη...