Ο χαφ που ξέχασε τι σημαίνει λάθος!

Από paok24.com: Απίστευτος Ντόουγκλας καθοδηγεί τον ΠΑΟΚ από το κέντρο ...
Πηγή: paok24.com
Ο χαφ που ξέχασε τι σημαίνει λάθος!

Χθες ήταν και ο αρχηγός της ομάδας! Ποιος; Αυτός που κατηγορούνταν μέχρι και πριν λίγους μήνες για αδιαφορία και κακή συμπεριφορά!

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ήταν και χθες μέσα στους κορυφαίους του ΠΑΟΚ, ειδικά από την στιγμή που ντουμπλαρίστηκε από τον Στέφαν Σβααμπ που ανέβασε όλη την ομάδα με την απόδοσή του.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδωσε χθες το περιβραχιόνιο στον ΝτόουγκΛας Αουγκούστο που αποτελεί πλέον παράδειγμα προς μίμηση με την αγωνιστικότητά του. Ο Βραζιλιάνος δικαίωσε τον προπονητή του και έβγαλε ένα ακόμη ντέρμπι πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση.

Το απίστευτο για ένα τέτοιο ματς γεμάτο με ένταση και μονομαχίες, είναι ότι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο το έβγαλε για 100-105 λεπτά χωρίς κανένα λάθος! Ήταν πρώτος σε μεγάλες και εύστοχες πάσες, είχε τέσσερα κλεψίματα, είχε τελικές, πήρε σωστές αποφάσεις όταν είχε και δυναμικό παρτενέρ και δεν έκανε ούτε ένα λάθος!

Ποιο είναι το ακόμη πιο απίστευτο; Ο Ντόουγκλας δεν έκανε κανένα λάθος και στον αγώνα που προηγήθηκε με το Βόλο! Έβγαλε ο άνθρωπος 180 και πλέον λεπτά απέναντι σε δύο δυναμικές ομάδες χωρίς λάθος!

Διαβάστε ακόμη...