Λουτσέσκου: Να αντιστρέψει την κατάσταση

Από paok24.com: Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει για 10η φορά στην προπονητική του καριέρα τον Άρη, για την πρώτη αγωνιστική των Play-Off της Stoiximan Super League.
Πηγή: paok24.com
Λουτσέσκου: Να αντιστρέψει την κατάσταση

Σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις, ο Ρουμάνος τεχνικός το έκανε από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, με δεδομένο πως όταν βρισκόταν στην Ξάνθη, ο Άρης ήταν στις μικρότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο οι κιτρινόμαυροι, αποτελούν μια από τις ελάχιστε ομάδες με τις οποίες ο Λουτσέσκου δεν έχει την προϊστορία υπέρ του. Συγκεκριμένα, στις 9 έως τώρα αναμετρήσεις, ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετρά 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Όλες οι ήττες, την περσινή σεζόν. Η πρώτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην Τούμπα, οι επόμενες στην διαδικασία των Play-Off, όπου ο ΠΑΟΚ είχε κάκιστη παρουσία.

Ιδιαίτερο στατιστικό αποτελεί και το γεγονός πως μόλις ένα παιχνίδι έχει έρθει over, αυτό της χρονιάς του αήττητου πρωταθλήματος και νταμπλ, στο «Χαριλάου» με 1-2. Τέσσερις φορές συναντάμε το 1-0, δυο το 0-0 και άλλες τόσες το 1-1.

Διαβάστε ακόμη...