ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

Από acpaok.gr: Για την 18η αγωνιστική της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 21:30, στο PAOK Sports Arena, τον ΟΣΦΠ.
Πηγή: acpaok.gr
ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος ψάχνει μία νίκη γοήτρου προκειμένου να πάει στα πλέι-οφ απέναντι στον Παναθηναϊκό (22/03, 19:45), με ανεβασμένη ψυχολογία.

Απέναντί του, ο ΟΣΦΠ, ο οποίος, μετά την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ, επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις, θέλοντας και εκείνος ένα καλό αποτέλεσμα προκειμένου να στρέψει το βλέμμα του στα παιχνίδια των πλέι-οφ απέναντι στον Μίλωνα.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, οι δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού αγώνα αναμετρόμαστε μεταξύ μας. Επί της ευκαιρίας, θα ήθελα να συγχαρώ τον ΟΣΦΠ για την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ. Το σημαντικό του αυριανού παιχνιδιού είναι ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, διότι και οι δύο ομάδες έχουμε εξασφαλίσει την βαθμολογική μας θέση. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι θα είναι γοήτρου, και άκρως ενδιαφέρον για όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν. Θα είναι ένα πολύ καλό τεστ και για τις δύο ομάδες, ώστε να δοκιμάσουν πράγματα και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους ενόψει των πλέι-οφ του πρωταθλήματος, τα οποία ξεκινούν σε λίγες μέρες».

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023
18η αγωνιστική, Volley League ανδρών
PAOK Sports Arena
21:30, ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ (ΕΡΤ3 HD)

Διαβάστε ακόμη...