Σπάει το «φράγμα» και ο Κουλιεράκης!

Από paok24.com: To "παράσημο" του Κρητικού στόπερ στην πρώτη του χρονιά ως μέλος της "πρώτης" ομάδας!
Πηγή: paok24.com
Σπάει το «φράγμα» και ο Κουλιεράκης!

Η μεγάλη μάζα των φίλων του ΠΑΟΚ τον έμαθε στην καλοκαιρινή προετοιμασία στην Ολλανδία, το περασμένο καλοκαίρι! Πλέον, τον γνωρίζει ολόκληρη η Ελλάδα αλλά και η Ευρώπη!

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, με τον 19χρονο στόπερ να... διαλύει τον ανταγωνισμό με τους Ιβάν Νάσμπεργκ, Γιάννη Κάργα και να κερδίζει επάξια τη θέση του "παρτενέρ" του Ίνγκι Ίνγκασον!

Σε περίπτωση δε που αύριο αγωνιστεί ως βασικός, κάτι που είναι ουσιαστικά βέβαιο από τη στιγμή που ο Νάσμπεργκ τέθηκε νοκ άουτ και ο Κάργας επέστρεψε μόλις χθες στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, τότε θα ξεπεράσει τα 2.000 λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν, "φράγμα" που το έχουν σπάσει έως τώρα οι Ίνγκι Ίνγκασον (2.610΄), Ντομινίκ Κοτάρσκι (2.610΄), Κάλεντ Ναρεϊ (2.312′), Ντόουγκλας Αουγκούστο (2.257′) και Αντρίγια Ζίβκοβιτς (2.100′).

Μέχρι στιγμής, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει καταγράψει 23 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασίστ και 1.949 λεπτά, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών, παίζοντας σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο του εκτός έδρας φιλικού με τη Μάλτα (2-2) και τον Δεκέμβριο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο, με ισχύ μέχρι το τέλος του 2026!

Διαβάστε ακόμη...