Κάλεντ Νάρεϊ: «Επέστρεψε» για τα καλά και μοιράζει γκολ

Από paok24.com: Εντυπωσιακός και απόλυτα ουσιαστικός ο εξτρέμ του Δικεφάλου ...
Πηγή: paok24.com
Κάλεντ Νάρεϊ: «Επέστρεψε» για τα καλά και μοιράζει γκολ

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε χθες το βράδυ μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση επικρατώντας με 6-0 του Ιωνικού για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης είναι πολλοί, αυτός όμως που ξεχώρισε με την παρουσία του όσο αγωνίστηκε ήταν ο Κάλεντ Νάρεϊ. Ο Γερμανός εξτρέμ φαίνεται πως έχει επιστρέψει για τα καλά στις πολύ καλές εμφανίσεις, όπως είχε συμβεί στην αρχή της σεζόν όταν και ξεχώριζε με την εν γένει παρουσία του.

Ο Νάρεϊ ήταν αυτός που κράτησε την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου στο δύσκολο ξεκίνημα της χρονιάς τόσο με τα γκολ όσο και τις ασίστ του. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι και την 8η αγωνιστική και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο οποίο είχε βρει δίχτυα είχε σημειώσει 4 γκολ και είχε δώσει 2 ασίστ.

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ τραυματίστηκε και είναι αλήθεια πως με την επιστροφή του στη δράση έδειξε να δυσκολεύεται να βρει ξανά τα πατήματα του. Σταδιακά όμως και σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά κύριο λόγο, ανέβηκε προσφέροντας ξανά λύσεις. Δεν είναι τόσο ουσιαστικός στο τελείωμα των φάσεων όπως στο ξεκίνημα με τα ασπρόμαυρα, αλλά πραγματικά έχει εξελιχθεί σε συνώνυμο των ασίστ.

Με τις τρεις χθεσινές του κόντρα στην ομάδα της Νίκαιας, πέρασε στην πρώτη θέση στη σχετική λίστα του πρωταθλήματος φτάνοντας τις 9, ενώ συνολικά έχει γίνει διψήφιος στη χρονιά, καθώς μετράει και μία στο κύπελλο. Απέναντι στον Ιωνικό μάλιστα, το πρώτο γκολ του αγώνα προήλθε από δική του προσπάθεια, αλλά χρεώθηκε ως αυτογκόλ, ενώ θα είχε πετύχει καρέ ασίστ, εάν ο Χουτεσιώτης δεν έβρισκε την μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα από τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Διαβάστε ακόμη...